|
15.02.2024 11:55

“Дякую тобі, що була нашою родиною”: вагітна Джамала повідомила про втрату в сім’ї та публічно попрощалася

Здавалося тільки нещодавно Джамала ощасливила своїх шанувальників новиною про те, що незабаром стане багатодітною матір’ю. Артистка знову очікує на дитину. А в неї вже округлився животик, а отже пологи можуть статися дуже скоро.

Вона не розповідає, коли насправді запланована народження дитини. Так само поки невідомо, яка стать у майбутнього малюка. Хоча не важко здогадатися, що фанати все ж таки розраховують на дівчинку. Адже в сім’ї зірки поки що виховуються одні хлопчики.

Вагітна Джамала повідомила про смерть свого улюбленця та члена родини

Вагітна Джамала повідомила про смерть свого улюбленця та члена родини

Більше року артистка провела не вдома, а за кордоном. Її діти знаходилися в Туреччині. І за будинком слідкував лише її чоловік Сулейманов, який, судячи з усього і склав компанію улюблениці зірки, яка днями пішла з життя.

Неодноразово пухнаста з’являлася у кадрах зірки на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Втім, Джамала мало приділяла їй уваги в публічному просторі. Складалося враження, що вона дуже любить свою собаку, і тому також намагається змістити з неї фокус публіки. Але днями в родині сталося горе. Вік тварин короткий, і Джамалі доведеться поховати свою маленьку компаньйонку.

У своєму блозі співачка оприлюднила кадри на яких постала з покійною улюбленицею, а у дописі до них попросила в неї пробачення за те, як склалося її життя. Все ж таки останні роки пухнастій довелося чути вибухи, бачити, як родина швидко збирається для евакуації та проводити дні без господині.

Також зірка подякувала їй, що вона стала її родиною. До речі, у тваринки була доволі популярна та мила порода — шпіц. Але вона була доволі коротко підстрижена, судячи з усього, щоб уникнути великої кількості шерсті вдома.

Безумовно, це велика втрата і для діток Джамали, і для її чоловіка, які також привязалися до маленької подруги.