|
19.02.2024 16:29

50-річна Олена Мозгова після важливої події вразила новою зачіскою та незвичайним стилем – молодшає на очах

Український продюсер Олена Мозгова вже давно є активним користувачем Мережі. Сотні тисяч людей з великим інтересом читають її пости Facebook, де вона ділиться своїми думками та міркуваннями на ті чи інші теми, публікує рецепти та фотографії, а також розповідає про найважливіші події у житті, у тому числі й про збори для ЗСУ. Так, напередодні стало відомо, що колишній Головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний нагородив знаменитість почесною відзнакою. Їй вручили пам’ятний знак “За сприяння армії”. Про це Мозгова повідомила у своєму блозі.

Олена Мозгова похизувалася почесною нагородою від Валерія Залужного

А за кілька днів знаменитість порадувала черговим постом, де постала у новому образі. Так, на своєму акаунті у Fb Олена оприлюднила знімок, на якому позувала в розкішному японському кімоно чорного кольору та з новою стрижкою каре.

50-річна Олена Мозгова після важливої події вразила новою зачіскою та незвичайним стилем

“Живи, зберігаючи спокій. Прийде весна, і квіти розпустяться самі…”,- написала Олена у коментарі.

У Мережі тут же відреагували: “Оленко! Ти незвичайна, чудова, тобі дуже личать квіти! Ти сама, як квіточка!”.

Ще більше порадувала шанувальників публікація, де вона з’явилася разом зі своєю молодшою дочкою Соломією, народженою у шлюбі із відомим українським співаком Девідом Аксельродом. У кадрі мама та дочка позували у чорному. У Олени все та ж стильна зачіска з гарним укладанням та яскравий макіяж. Волосся 8-річної Солі заплетене в косу.

50-річна Олена Мозгова після важливої події вразила новою зачіскою та незвичайним стилем

“Діти – це не речі, які потрібно ліпити, а люди, яких потрібно розкривати”, – поділилася мудрістю Олена.

Нагадаємо, що нещодавно Мозгова вперше показала дочці Львів. Дівчинці дуже сподобалося місто, більше навіть ніж Краків та Відень. Олена пообіцяла Соломії, що вони знову приїдуть.

Олена Мозгова звозила молодшу доньку до Львова