|
20.02.2024 17:10

22-річна Трінчер після розлучення з Волошиним вперше сходила на побачення: тепер розглядає чоловіків лише 30+

2023 рік став рекодсменом на найнесподіваніші зіркові розлучення – після 20-ти років шлюбу про розлучення з чоловіком-мільярдером повідомила співачка Камалія, не встигнувши одружитися, розлучився зі своєю молодою дружиною колишній Лорак – Мурат Налчаджиоглу, після вінчання розлучилися Микита Добринін та Даша Квіткова. Блогер Олександр Волошин та співачка Анна Трінчер також повідомили про своє розставання напередодні першої річниці весілля.

Вперше про проблеми у молодій сім’ї заговорили ще влітку, проте співачка з блогером усі заперечували. Згодом вони записали ролик, де на камеру озвучили своє рішення про розлучення. Як з’ясувалося, ініціатором був Волошин, який зізнався, що “більше не любить дружину”.

Для 22-річної Анни це стало справжнім ударом. Дівчина розповіла, що весь останній рік чоловік перебував у стані депресії і, попри всі зусилля з її боку, він так і не зміг впоратися з недугою. Зрештою пара оформила офіційне розлучення і кинулась у “вільне плавання”.

Так, напередодні співачка дала невелике інтерв’ю “Люкс ФМ”, де зізналася, що вже встигла сходити на перше побачення. У розмові з журналістом Ганна зізналася, що після розлучення не страждає від нестачі чоловічої уваги, проте спочатку їй зовсім не хотілося романтики, але перед поїздкою на Балі, співачка все ж таки зважилася прогулятися з новим “залицяльником”.

22-річна Трінчер після розлучення з Волошиним вперше сходила на побачення

Як з’ясувалося, чоловік був дещо старшим. У коментарі Ганна зазначила, що не хотіла б ділити чоловіків на категорії, але досвід минулих стосунків підказав, що зараз вона хоче будувати стосунки виключно із представниками протилежної статі 30+.

“Чоловікам до 30 років треба вилікувати свої дитячі травми”, – сказала Ганна, натякаючи на Волошина.

Також артистка дала чітко зрозуміти, що колишній чоловік залишився у минулому, незважаючи на всі його натяки про “повернення кохання”.