|
20.02.2024 18:46

Настав час розповісти: молода дружина Павліка зізналася, через що півроку страждає – “Дива не сталося…”

Четверта дружина Віктора Павліка – 29-річна Катерина Репяхова, окрім обов’язків його концертного директора, займається власним бізнесом, а також активно розвиває свій Instagram, який уже налічує понад 200 тисяч підписників. Щоб залучити до свого блогу нових людей, Катя щодня публікує десятки “сториз”, де докладно розповідає про своє життя, сім’ю та роботу. Як справжній професіонал, Репяхова користується всіма “хитрощами” і знає, як зацікавити своїх читачів.

Так, сьогодні, дружина Павлика оприлюднила пост, де зізналася, що має проблему, про яку вона ще не встигла розповісти в блозі. У супровід було підібрано відповідне чорно-біле фото.

Катерина Репяхова розповіла про нові проблеми зі здоров’ям

Дочекавшись питань від схвильованих шанувальників, за годину Катя вирішила про все розповісти. Як з’ясувалося, вже півроку поки вона ходить на плавання, у неї сильно болить плече. Дівчина навіть хотіла залишити тренування, але не могла, адже їй так подобалося.  Спочатку Репяхова думала, що все згодом пройде саме, але дива так і не сталося.

Катерина Репяхова розповіла про нові проблеми зі здоров’ям

Вже наступного “сториз” Катерина оголосила, що вже побувала в лікаря, який після розмови та обстеження поставив діагноз та призначив лікування.

Катерина Репяхова розповіла про нові проблеми зі здоров’ям

Далі Катерина оприлюднила відео, на якому бадьорим кроком піднімається сходами клініки. Докладно розповіла про візит і наприкінці оголосила, що всі, хто прийде за її промокодом, отримають знижку на першу консультацію. Тепер не зрозуміло, що це взагалі було – реклама клініки зі сценарієм? Чи просто вдалий збіг зі щасливим кінцем?

Катерина Репяхова розповіла про нові проблеми зі здоров’ям

Нагадаємо, що раніше Катерина Репяхова дуже докладно висвітлювала публіці свою пластичну операцію. Вже через день дівчина давала інтерв’ю Славі Дьоміну з пов’язками на носі та підборідді, де розповідала про своє життя, про знаменитого чоловіка і, звичайно ж, про нові перетворення.

Катерина Репяхова у Слави Дьоміна