|
21.02.2024 16:07

Ігор Кондратюк не став приховувати свого реального ставлення до артистів: “Я не зірка, я людина з мізками”

Відомий український ведучий та продюсер Ігор Кондратюк розповів про знімання документального фільму. Втім, не всі підписники висловили йому похвалу та своє захоплення.
Автор: Юлія Ящук

Ігор Кондратюк став відомим завдяки багатьом телевізійним програмам, зокрема “Караоке на майдані”, “Україна має талант”, “Ікс-Фактор” та іншим. Єдиний з українських суддів, якому вдалося довести своїх підопічних до суперфіналу вокального шоу у п’яти сезонах з шести.

Ігор Кондратюк не став приховувати свого реального ставлення до артистів

Початок повномасштабного вторгнення змінив життя багатьох пересічних громадян і знаменитостей шоу-бізнесу, тож тепер деякі пісні, фільми та інші творчі роботи пов’язані саме з війною. Нещодавно продюсер у новому дописі в соціальній мережі Instagram повідомив про знімання документального фільму, а саме про історію створення та бойовий шлях 46 Окремої аеромобільної десантно-штурмової бригади ЗСУ.

В коментарях під опублікованим дописом Ігор Кондратюк висловився щодо артистів шоу-бізнесу. Один з підписників написав гнівний коментар, мовляв, зірка хоче на пенсії заробити грошенят. На це продюсер заявив, що знімається в проєкті безплатно.

“Я безкоштовно знімаюсь в проекті, який робить сама бригада. Як показує життя, я досить послідовний у своїх інтерв’ю і діях. Ви мене з кимось плутаєте”, – зазначив знаменитість.

Далі цей користувач мережі написав, що часто зірки змінюють свої власні рішення. У відповідь він отримав від Ігоря Кондратюка ще одне пояснення, чому його не варто порівнювати з такими артистами.

“Я не зірка. Я людина з мізками”, – відповів Кондратюк.

Ігор Кондратюк не став приховувати свого реального ставлення до артистів

Зрештою, конфлікт було вирішено, і підписник навіть перепросив за свій “випад” у бік продюсера. Додав, що Ігор відповів йому достойно.