|
22.02.2024 18:26

Позитив поставив крапку у дружбі з Потапом та Настею Каменських і розповів про них правду: “Це феєрично”

Знаменитий український виконавець та колишній підопічний Потапа Позитив вперше висловився про поведінку продюсера і його дружини Насті Каменських.

Позитив — це виконавець, який був з Потапом ледь не з самого початку його шляху. Юнак спочатку виступав у музичному гурті, але пізніше доєднався до лейблу як партнер Наді Дорофєєвої в дуеті.

Позитив розкритикував поведінку Потапа та Насті Каменських

Примітно, що його творчість часто критикували, так само як і самого Потапа. Але дует 3 роки як розпався, його колишня партнерка досягла серйозних успіхів у шоу-бізнесі, а Олексій тим часом прийняв рішення повністю відмовитися від співробітництва з екс-продюсером. Сталося це після втечі Потапа за кордон.

Позитив розкритикував поведінку Потапа та Насті Каменських

Позитив розкритикував поведінку Потапа та Насті Каменських

Спочатку Завгородній був доволі обережний у своїх висловлюваннях. У тому числі тих, що стосувалися поведінки репера. Зараз вже чоловіки навіть не спілкуються між собою, і Позитив днями дозволив собі набагато більше.

В інтерв’ю “Наше радіо” він сказав, що всі вчинки Потапа та Насті Каменських феєричні. Так, ведуча Лера Товстолес поцікавилася у Позитива, чи спілкується він зараз із Потапом та Настею Каменським. Він відповів, що не підтримує зв’язку з ними.

Також дівчина запитала, що для нього гірше – пісні Потапа чи інтерв’ю Каменських Маші Єфросініної, яке користувачі мережі одразу розібрали на меми?

“Це все феєрично”, – відреагував Позитив.

Нагадуємо, що рік тому Потап потрапив у гучний скандал у зв’язку зі своєю композицією про волонтерів. У тексті слухачі здебільшого знайшли двійний контекст, який їм дуже не сподобався. Згодом Олексій попросив пробачення, а потім припинив коментувати скандали, які оточили його.

Зараз рівень підтримки по відношенню до продюсера значно підвищився, це помітно навіть по характеру коментарів під його публікаціями на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Так само співачка півроку тому викликала шквал негативу своїми сльозами в інтерв’ю, коли розповідала, як провела 2022-й.