|
23.02.2024 09:11

Віра Брежнєва публічно звернулася до екс-чоловіка Меладзе після розлучення: “Я зараз абсолютно щаслива”

Чутки про розлучення Костянтина Меладзе та Віри Брежнєвої з’явилися 2 роки тому, після того, як пара покинула Москву та перебралася до Італії. Тривалий час обидва приховували правду про те, що відбувалося в їхній сім’ї. Але до преси все частіше потрапляли нові дані, і заперечувати вже не було жодного сенсу.

Віра Брежнєва звернулася до Костянтина Меладзе під час концерту

Віра Брежнєва звернулася до Костянтина Меладзе під час концерту

Врешті-решт, співачка такий зізналася, що дійсно розлучається зі своїм чоловіком, але не назвала причину розладу в сім’ї. Костянтин залишився в Італії, а Віра виїхала за кордон. Примітно, що увесь цей час з’являлися найрізноманітніші чутки. Наприклад, продюсер активно звинувачували у подружніх зрадах.

Дісталося і Вірі. Поговорювали, що вона вийшла з себе через позицію Костянтина та почала знущатися над чоловіком, що в результаті й вилилося в рішення розійтися. Але екс-пара відмовилася розповідати, що сталося і досі не розкрила правду.

Натомість в мережі також з’являлися новини про судові розбірки між колишніми коханими. І здебільшого мова йшла саме про виконання пісень. Адже Костянтину належить авторські права, як продюсеру. Судячи з усього, це питання їм врегулювати вдалося.

Так, днями Віра Брежнєва звернулася до колишнього чоловіка зі сцени під час свого виступу та подякувала його за композиції.

“Я зараз, звісно ж, хочу сказати величезне спасибі автору більшості цих пісень, які протягом багатьох років створював ці хіти. Це Костянтин Меладзе. Іноді ця музика нас поєднує, заявила зірка зі сцени. – Вона як місток із нашим минулим. Дарує нам любов. Потім завдяки цій музиці ми будемо згадувати і сьогоднішній вечір, у якому я просто зараз абсолютно щаслива”

Примітно, що рік тому Віра Брежнєва змінила навіть свій псевдонім, що наштовхувались на думку, що Меладзе полишив її навіть сценічного імені.