|
26.02.2024 09:10

Куди зник Дан Балан? Повернувся на батьківщину і перебуває між двома любими жінками: жодна з них не Кароль

Знаменитий молдавський виконавець Дан Балан вже багато часу не з'являється в інформаційному просторі, віддаючи перевагу непублічному образу життя.

Рівно 2 роки тому Дан Балан виразив свою позицію, після чого надовго зник. Чоловіку вдалося покинути територію України, адже його чекали на зйомки в інших країнах. Здебільшого за виконавця розповідала його матір, яка щиро переживала на рахунок безпеки сина.

Куди зник Дан Балан

Куди зник Дан Балан? Повернувся в Молдову і перебуває між двома любими жінками

На його особистій сторінці в соціальній мережі Instagram раптово припинили з’являтися будь-які публікації. Складалося враження, ніби співак навмисне йде у тінь, щоб відвернути від себе увагу та фокус глядачів. Пізніше стало відомо, що Дан деякий час проживав в Туреччині, а потім в Румунії, і це при цьому, що в нього насправді Сполучених Штатах Америки є своя нерухомість та налагодження життя.

Лише наприкінці 2023-го почали відбуватися певні зміни. По-перше, там Балан нарешті повернувся додому. Зірка провів великий концерт Молдові, який не обійшовся без скандалів та залишився зі своєю сім’єю. Судячи з усього, співак досі перебуває в Кишиневі.

По-друге, не так давно він вийшов на захід з новим супроводом. Поруч з Даном опинилася молода дівчина. Але деякі журналісти схиляються до думки, що красуня всього лиш виконувала свої обов’язки, і немає жодного любовного зв’язку з артистом. Мовляв, використала можливість для хорошого піару. Тож на даний момент Дан Балан оточений своєю дорогою мамою та молодою дівчиною, яка імовірно є його коханням.

Молдавські журналісти розповіли про Дана Балана

А от про Тіну Кароль артист не говорить ні слова. І це при тому, що не так давно артистка зробила жест до співака. Так, під час свого візиту до Кишинева Кароль зі сцени заявила, що Дан Балан — найкращий чоловік в світі після її сини Веніаміна. Це було зроблено для Людмили Балан, яка в той момент знаходилася у залі. Однак, самого Дана на той момент в країні не було, тож особисто він засвідчити свою вдячність артисти точно не міг.