|
29.02.2024 15:33

Огнєвіч похизувалася талантами кулінара: приготувала гриби так, щоб всім захотілося. Поділилася й рецептом

Автор: Юлія Ящук

Співачка Злата Огнєвіч активно ділиться своїм життям, деякими ситуаціями, творчістю та навіть рецептами в особистому блозі в соціальній мережі Instagram. Однак шанувальникам також кортить дізнатися, чи знайшла зірка своє справжнє кохання. Знаменитість лише натякала, що знову закохалася, проте відверто нічого не розповідала.

Огнєвіч похизувалася талантами кулінара

Так, нещодавно артистка показала, як вона готує грибочки. Ба більше, вирішила для підписників залишити невеличкий рецепт. Для страви Злата Огнєвіч використала гриби ерінги, ви можете додати ще й інші, томати, часник, цибулю, соус Айолі та креветки.

Приготування

Спочатку варто обсмажити гриби ерінги. Потім Злата Огнєвіч відправила в сотейник томати, часник та цибулю.

Просмажила й додала соус Айолі, розведений з водою 1:1. Сюди ж відправила відварені креветки.

Далі на свій смак додаємо улюблені спеції та сіль. Співачка ж наприкінці посипає меленим чилі. Також можна взяти свіжу кінзу. Ось така смачна страва у зірки вийшла. Спробуйте і ви.

Огнєвіч похизувалася талантами кулінара

Нагадуємо, після розставання з переможцем проєкту “Холостячка-2” Андрієм Задворним, знаменитість більше не ділилася подробицями особистого життя. Артистці неодноразово ставили питання стосовно цього. Вона ж вважає, що щастя любить тишу і коли їй буде, про що розповісти, пообіцяла обов’язково цим поділитися.

Наразі Злата Огнєвіч активно працює та не забуває дарувати любов своїй родині, зокрема племіннику Марку, якого народила її молодша сестра Юлія в серпні 2023 року. Вона дуже любить хлопчика й проводити з ним час.