|
04.03.2024 18:17

Колишній чоловік Ані Лорак одружується втретє: Налчаджиоглу показав, ким замінив Кароліну і Лілію Реус

Свого часу весілля Ані Лорак та Мурата було ледь не найрозкішніше, яке бачив український шоу-бізнес. У цьому питанні на той момент з артисткою не міг позмагатися ніхто. Але щастя це зірковій парі не принесло.

Вже через 5 років стало відомо, що турецький бізнесмен регулярно зраджував виконавиці навіть у той період, коли вона була вагітною. Останньою краплею стали знімки, які потрапили до мережі. На них Мурат був у компанії дівчат в клубі. Одразу після публікації даних кадрів Лорак об’явила про розставання, імовірно, намагаючись врятувати свою репутацію.

Колишній чоловік Ані Лорак одружується втретє

Колишній чоловік Ані Лорак одружується втретє

Офіційно пара розійшлася 2018-го, хоча фактично розставання відбулося 2016-го. Єдина дочка бізнесмена та співачки Софія залишилася жити з матір’ю в Москві. Тим часом Мурат налагоджував своє особисте життя в Києві, і після зустрічі з Лілією Реус все стало більш-менш стабільно.

2021-го дівчина отримала обручку з діамантом та повідомила про отриману пропозицію руки і серця. Весілля відбулося 2023-го влітку, і вже через декілька місяців стало відомо про розлучення. Пара не протрималася разом навіть півроку, і наскільки відомо, досі не розлучилася офіційно.

Колишній чоловік Ані Лорак одружується втретє

Зараз Мурад не тільки зустрічається з дівчиною, але вже готовий подарувати їй сімейне щастя, адже нещодавно його нова пасія Анастасія опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію, на якій показала отриману від нього обручку.

Колишній чоловік Ані Лорак одружується втретє

За словами самої Анастасії, вона не була коханкою Мурата, хоча юридично, вона дійсно зустрічається з одруженим чоловіком.

Жодних інших деталей вона поки що не надала, окрім фотографії, на яких показала, як коханий привітав її з днем народження та виразив до неї своє кохання.

Нагадуємо, що у обраниці Мурата є син від попередніх стосунків. Також дівчина вже була заміжнею.