|
13.03.2024 09:55

Олексій Суханов розповів, чому він та його кохана жінка досі не стали батьками: “Вже багато років разом”

Як відомо, до переїзду в Україну у Олексія Суханова була сім’я в російській федерації. 2 роки тому преса намагалася цим фактом маніпулювати. Так, співвітчизники зірки публікували інформацію, що нібито насправді у Олексія залишилася квартира в Москві, а також дружина, з якою він підтримує зв’язок.

Олексій Суханов розповів про свою сімʼю

Зірка, звісно, свого часу мав сім’ю. Однак зазначив, що насправді все давно закінчилося, він остаточно переїхав в Україну і немає жодних житлових питань з колишньою. При цьому, він не поспішав розповідати про своє нинішнє кохання. Хоча повідати було про що. І це попри те, що в мережі і так ходили чутки про його нетрадиційну орієнтацію.

Олексій Суханов розповів, чому з коханою не наважується на поповнення

Олексій Суханов розповів, чому з коханою не наважується на поповнення

Днями Олексій все ж таки наважився не тільки розповісти про жінку, з якою живе вже багато років, але й про питання поповнення в їхні сім’ї. Адже дітей у зірки досі немає. За його словами, це залежить не тільки від нього, але і від його обраниці, яка не почувається готовою до такого кроку.

“Це має бути не тільки моє рішення, а й та людина, з якою я зараз уже багато років разом, є моєю сім’єю. Це має бути спільне рішення. Я можу сказати тільки одне, що та людина, з якою я зараз живу, вона поки не готова до цього. Я маю це теж поважати. Але це не скасовує моєї іншої підтримки, у тому числі й матеріальної”, – зізнався зірка в інтервʼю Люкс ФМ.

Нагадуємо, що 2 роки тому Олексій Суханов пережив серйозну кризу своїй кар’єрі, як і безліч його колег. Телеканал, де працювала зірка закрили.

В результаті Олексій був вимушений створити власний YouTube, де почав публікувати різноманітні інтерв’ю, однак не зміг набрати серйозною популярності. Врешті-решт, Суханов все ж таки повернувся на телебачення і продовжує працювати у знайомим всім форматі. Зараз чоловік відкривається публіці з іншої сторони, зокрема розповідаючи про своє ставлення до усиновлення, а також інші аспекти особистого життя.