|
14.03.2024 20:22

Все через молодого бойфренда: Надія Матвєєва дала колезі зрозуміти, що вона зайва у їхніх стосунках

Знаменита українська телеведуча Надія Матвієво потрапила у незручну ситуацію через реакцію на питання своєї колеги. Що пішло не так? Подробиці в матеріалі.

Декілька років тому Надія Матвєєва розповіла вперше про свого молодого коханця. Тоді журналістка не стала приховувати — він став причиною того, що зіпсувалися її стосунки з родичами. Сім’я не сприйняла вибір надії серйозно, і поділилася думкою про те, що молода людина намагається нажитися за допомогою цього роману, і перебуває у цих взаєминах не лише заради кохання.

Надія Матвєєва вразила реакцією на колегу

Надія Матвєєва вразила реакцією на колегу

Безумовно, така хвилююча тема серйозно цікавить журналістів, які постійно намагаються дізнатися нові подробиці стосунків ведучої з молодим обранцем. Але нещодавно представниця Люкс FM нарвалась абсолютно на цікаву реакцію: телеведуча жорстко розставила межі і дала зрозуміти, що ставити питання на рахунок її роману недоречно.

Так, Наталя Тур у рамках презентації книжки Олі Цибульської “Цвіти” поспілкувалася з ведучою Надією Матвєєвою, проте їхня розмова пройшла не на найприємнішій ноті.

Наталя поцікавилася у Матвєєвої про її молодого бойфренда, але ведуча взяла мікрофон у журналістки і сказала їй:

“До побачення. Це свинство. Ви сказали, що ми будемо говорити про це (про презентацію книги, – прим. ред. Сенсація)”

У мережі далеко не всі поставилися з розумінням до поведінки Надії Матвєєвої, а деякі відкрито зробили їй зауваження на рахунок її ставлення до колеги.

Але і знайшлися користувачі, які підтримали телеведучу, адже часом зірки не витримують тиску від преси, а також не знають, як реагувати на раптові запитання, які не обговорювалося до увімкнення телевізійних камер.

У будь-якому випадку, поки що невідомо, як розвиваються стосунки телеведучої з її обранцем, заради якого вона пішла можна сказати проти суспільства та думки близьких людей.