|
15.03.2024 13:09

Ані Лорак стане росіянкою офіційно: співачка отримує громадянство і остаточно прощається з Батьківщиною

Емігрувати з України Ані Лорак зважилася рівно 10 років тому. Тоді артистка потрапила у гучний скандал, який не змогла вчасно врегулювати, в результаті чого все більше і більше створювала собі проблем. Такі самі негаразди мали декілька українських артистів, але всім їм вдалося впоратися, налагодити стосунки з аудиторією, і врешті-решт повернутися у вітчизняний шоу-бізнес. Чим не може похизуватися Кароліна, яка плакала, виправдовувалася, але робила лише кроки назустріч російському слухачу.

В 2021-у Лорак вперше за багато років дала інтерв’ю українському журналісту, в якому заговорила про те, що нібито їй заважали повернутися до України. Тоді публіка зробила висновок, що людиною, яка вставляла палиці в колеса колезі була Тіна Кароль. Шанувальники поп-діви в це не повірили, і в коментарях розпочався справжній хаос, де шанувальники обидвох дів намагалися встановити, хто і в чому винен винен.

Лише в 2024-у інформація про те, що Тіна дійсно доклала руку до того, аби Лорак ніколи не повернулася на батьківщину вийшла назовні. Її підтвердив Олег Боднарчук, і заявив, що зірка зробила благе діло.

Ані Лорак подала заявку на отримання російського паспорту

Ані Лорак подала заявку на отримання російського паспорту

Позиції Кароліни тим часом в Україні значно погіршилися за останні 2 роки. І цікаво це тим, що насправді її репутація погіршилася через появу надії у багатьох слухачів, що Лорак обере сторону своєї країни. Можна сказати, що у артистки дійсно з’явився великий шанс реабілітуватися, коли усе минуле пройшло так би мовити анулювання і знаменитості почали ділитися, обривали зв’язки, і говорили про свою позицію публічно.

Ані Лорак подала заявку на отримання російського паспорту

Лорак натомість спочатку зникла з інформаційного простору, а повернувшись, показала свою лояльність російській аудиторії. Що вже казати про скандальний інтерв’ю, яке послідувало згодом, і все розставило по своїх місцях.

А зараз вже з’явилася інформація про те, що Кароліна отримує російське громадянство. Сама вона дану інформацію не підтверджує, але преса, яка уся керується зверху, ці дані активно транслює.