|
15.03.2024 20:59

Їм видаляли пухлини: історії хвороби Наді Дорофєєвої, Тетяни Літвінової, Міки Ньютон, Алли Мазур

Недарма онкологію зараз називають бічем 21-го століття, адже даною хворобою страждають люди абсолютно з усіх шарів населення, у тому числі зірки.

Алла Мазур

Надя Дорофєєва, Міка Ньютон та інші зірки розповіли про свої діагнози

Алла Мазур далеко не одразу наважилася розповісти про те, через що їй доводилося проходити. Однак глядачі і без того здогадувалися про справжній стан справ. Адже телеведуча почала з’являтися на екрані у перуках, і не було сумнівів, що це зовсім не задумка стилістів.

Вже коли стало відомо про ремісію Мазар заговорила про онкологію. Зокрема, телеведуча зізналася, що дуже боялася залишитися без волосся, і її фобія справдилася. Тоді вона вперше подивилася на себе зовсім інакше. Зараз Алла бере участь у різноманітних ініціативах, які направлені на те, аби дати зрозуміти іншим людям стан онкохворих, навчитися правильно їх підтримувати, а також розуміти потреби хворих.

Міка Ньютон

Надя Дорофєєва, Міка Ньютон та інші зірки розповіли про свої діагнози

Міка Ньютон також далеко не одразу наважилася заговорити про рак яєчників. Зірка тривалий час почувалася погано, але не знала, звідки погане самопочуття береться. Лише пізніше стало відомо, що в неї онкологія. Міка добилася ремісії, і зараз активно проходить різноманітні чекати, для того, щоб відслідковувати свій стан. Співачка постійно говорить про необхідність постійно обстежуватися.

Тетяна Літвінова

Надя Дорофєєва, Міка Ньютон та інші зірки розповіли про свої діагнози

Нещодавно Тетяна Літвінова також розповіла про те, що була вимушена погодитися на операцію, так як мала ризик розвитку онкології. Зірка набагато розповідала про свій стан, але наголосила на тому, щоб все було зроблено лише заради того, аби уникнути серйозних ускладнень.

Надя Дорофєєва

Надя Дорофєєва, Міка Ньютон та інші зірки розповіли про свої діагнози 

Надя Дорофєєва вперше зізналася, що має шрам, який приховує вже 8 років. Вона написала про це в Instagram та розповіла про операцію з видалення пухлини.

“Я ніколи не говорила вам про те, що у мене є шрам. Весь цей час я замазувала його тональним кремом, ховала під одягом, маскувала усіма можливими способами … і тільки нещодавно прийняла і полюбила”