|
16.03.2024 19:06

Дочка Маші Єфросиніної не прийняла шлях матері та відхрестилася від її вибору: “Я навіть просто не хочу”

Як відомо, Маша Єфросиніна ніколи не приховувала свою сім’ю від преси, часто розповідала про свій побут, стосунки з чоловіком, дітьми, тощо. В певний період часу її дочка Нана від Тимура Хромаєва з’являлася на сторінках гламурних журналів. Але чим далі дівчина дорослішає, тим менше про неї згадок в пресі. І виявляється, в цьому є логічне пояснення.

Зараз вже активно говорять про негативний вплив соціальних мереж на психіку людини. Зокрема, підростаюче покоління взагалі відмовляються від таких платформ як Instagram чи Facebook. Ділитися особистим для зумерів — це поганий тон. І це ставлення прослідковується навіть у дітей зірок, у тому числі українських.

Маша Єфросиніна розповіла, як її дочка ставиться до популярності

Маша Єфросиніна розповіла, як її дочка ставиться до популярності. Нана Хромаєва і Маша Єфросиніна

Так, нещодавно Маша Єфросиніна розповіла про те, що її спадкоємиця Нана навідріз відмовляється з’являтися в її блозі та фігурувати в контенті. Ба більше, у дівчини є доволі тверда позиція на цей рахунок. Вона вважає, що суспільство і так доволі сильно контролює життя окремих індивідуумів, а з появою соціальних мереж цей тиск лише посилився.

Маша Єфросиніна розповіла, як її дочка ставиться до популярності

Для неї, як для доньки медійної персони ставати відомою для широкої публіки — це нераціональний та невиправданий крок, який може значно ускладнити їх життя.

“Каже: “Мамо, публічність – це тотальна відмова від свободи життя”. І каже: “Це обмеження моїх свобод. Ми живемо в такий час, що ми й так багато під що підлаштовуємося. Під обставини, під соцмережі, де є суто показове життя. Ми постійно боремося з подоланням несвобод і обмежень, які диктуються соціальним впливом”. Вона сказала: “Я не хочу… Я навіть просто не хочу, щоб хтось знав, який вигляд я маю!” – розповіла Єфросиніна у шоу Олени Кравець “Вдома поговоримо”.

Нагадуємо, що вже тривалий час Нана навчається за кордоном, що стало серйозним випробовуванням для зіркової матері. Однак на даний момент дочка Єфросиніної навпаки в безпеці.