|
17.03.2024 19:27

Оля Полякова розповіла, як декілька її слів призвели до розлучення: Вадим Буряковський все сприйняв серйозно

Оля Полякова вийшла заміж у ранньому віці, і доволі вдало. А вже потім їх вдалося побудувати успішну сценічну кар’єру, а також виростати двох прекрасних дівчат. Коли зірка виношувала дочку Алісу, вона вже була популярною.

Оля Полякова розповіла, як зруйнувала шлюб Вадима Буряковського

Оля Полякова розповіла, як зруйнувала шлюб Вадима Буряковського

Але зі своїм майбутнім чоловіком Вадимом Оля познайомилася у ті часи, коли лише намагалася пробитися на верх. У співачки на той момент був агент, вона активно виступала на різноманітних корпоративах, але і навіть мови не йшло про успішні кліпи ще концерти. Саме на одному з таких корпоративів вона познайомилася з бізнесменом Буряковським.

Після виступу дівчину запросили приєднатися до банкету, і вона охоче погодилася. Оля впевнена, що на той момент їй вдалося підкорити свого майбутнього благовірного своєю відкритістю, гумором та веселим норовом. У Вадима та його дружини дітей не було, але був присутній штам в паспорті. Саме це завадило йому вступити у роман з молодою красунею.

У своїх інтерв’ю Оля розповідала, що одразу ж поставила ультиматум: або чоловік розлучається, або вони ніколи не стануть парою. Вадим сприйняв слова молодої дівчини серйозно, і одразу ж розійшовся з дружиною. І вже незабаром Полякова обрадувала його новиною, адже завагітніла.

Насправді Вадим мріяв стати батьком, але з колишньою дружиною якось не складалося. Оля Полякова подарувала йому бажане майже одразу. Він натомість дав їй можливість будувати блискучу сценічну кар’єру, яка згодом врятує його фінансове становище. Коли Вадим збанкрутував, саме Оля Полякова взяла у свої руки управління родиною та коштами. Сім’я залишалася на плаву попри те, що бізнесмен не міг її забезпечити.

Оля Полякова розповіла, як зруйнувала шлюб Вадима Буряковського

Не так давно ходили чутки про те, що Оля Полякова та Вадим розлучаються, однак співачка неодноразово спростувала дані чутки, а також пояснила, що знає, хто являється джерелом. За її словами, попри труднощі у даному союзі, розлученням досі і не пахне.