|
18.03.2024 12:54

Після універу одразу в директори Карпачова, а потім – заміж за Павліка: успішний успіх Катерини Репяхової

Катерина про це прекрасно знає, і вже готова до бурхливої реакції публіки. Хоча ще 3 роки тому активно боролася з цим і намагалася показати себе з іншої сторони. Так, Репяхову за що тільки не критикували.

Дівчині діставалося за її одяг, за спробу розповісти про особисте життя з чоловіком, за її скандали з колишньою дружиною чоловіка, тощо. Але можна сказати з впевненістю, що Катерина завжди стояла на своєму, а тому заслужила довіру та лояльність певної частини аудиторії.

Успішний успіх Катерини Репяхової

Успішний успіх Катерини Репяхової

На даний момент Катерина дійсно успішна жінка. В неї є свій бізнес, блог приносить шалені доходи, чоловік також активно дає концерти, є прекрасний маленький син, родина щаслива, і все виглядає як на ідеальні картинці.

Втім, Катерина не приховує, що стаються також серйозні складнощі. Блогерка навіть якось декілька разів натякала на імовірно розлучення з Віктором Франковичем, коли ставалися серйозні кризи. Але про свій шлях концертна директорка ніколи не замовчувала.

Майже одразу після університету Катерина спіймала, можна так сказати, зірку з неба. Вона стала директоркою Дмитра Карпачова та гастролювала з ним країною. А вже згодом її переманив до себе Віктор Франкович, фанаткою якого вона була з дитинства.

За словами Каті, вона не була коханкою зірки. А перші іскри полетіли, коли їм в готелі дісталися сусідні номери. Публіка в цьому питанні поставилася до заяв дівчини з недовірою, адже офіційно Віктор Франкович був розписаний зі своїх дружиною вже навіть тоді, коли сам артист жив з Катериною.

Успішний успіх Катерини Репяхової

Репяхова запевняє, що вона не має наміру зупинятися, і доволі скоро в неї відкриється ще бізнес. У будь-якому випадку дівчина не буде залежати від свого офіційного чоловіка, і в цьому питанні отримує повагу від своєї аудиторії, яка здебільшого має схожі мрії та цілі.