|
19.03.2024 19:49

Ким екс-холостячка Ксенія Мішина замінила Еллерта, поки він у США: сильний, мужній і з татуюваннями

Знаменита українська акторка Ксенія Мішина здивувала мережу неочікуваними фотографіями, на яких постала з іншим чоловіком. Що ж відбувається?

Здавалося, що Ксенія Мішина та Олександр Еллерт — ідеальна пара. І у багатьох не було сумнівів, що публіка все ж таки дочекається на весілля цих двох. Втім, не так склалося, як гадалося. Незабаром акторка повідомила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, що ця історія завершилася, і примітно, що Ксенія не стала приховувати причину розставання.

Ксенія Мішина публічно натякнула на нові стосунки

Зірки не зійшлися характерами, і Мішина поетапно розповідала в інтерв’ю, які епізоди в їхніх стосунках її збентежили та зробили нещасною. В свою чергу Олександр говорив про те, що досі кохає Ксенію і має наміри її повернути.

Ксенія Мішина публічно натякнула на нові стосунки

Ксенія Мішина публічно натякнула на нові стосунки

Все кардинально змінилося, коли у двері постукалося 24 лютого. Комік допоміг колишній евакуюватися разом з її сином, провів з нею декілька днів у Карпатах, після чого їхні дороги розійшлися назавжди. Акторка емігрувала на деякий час до Бельгії, а Олександр рушив взагалі на інший кінець світу — до Сполучених Штатів Америки і тривалий час не говорив про те, що не збирається повертатися додому.

Лише нещодавно гумориста зізнався, що насправді в його житті з’явилося нове кохання. Так само Ксенія довго не залишалася самотньою, хоча не так давно Андрій Рибак публічно поділився думкою, чому Мішина не знаходить щастя.

Так, у акторки на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram з’явилися нові фото, на яких вона постала з чоловіком у доволі хорошій фізичній формі, а також з великою кількістю татуювань. Можна було-б подумати, що це просто фотосесія, але у кадрі в них доволі близький контакт, а у дописі до публікації Мішина зізнається в своїх почуттях.

 

З ким залишилася зірка поки що невідомо, вона приховує особистість обранця. Але зважаючи на те, що чоловік показав малюнки на своєму тілі, його можна ідентифікувати.