|
20.03.2024 16:00

Зірки “Танців з зірками”, які всіх розчарували: емігрант Влад Яма, зрадник Макс Леонов, запроданка Марченко

Танцювальний проєкт на телеканалі "1+1" приніс українському шоу-бізнесу масу зірок, але так само подарував певне розчарування у знаменитостях.

Влад Яма

Зірки Танців з зірками, які всіх розчарували

Так склалося, що Влад завжди позиціонував себе як доволі відповідального громадянина з активною позицією. Втім, з 24 лютого він набагато рідше почав виходити на зв’язок, а актуальних фотографій взагалі не публікував. Публіка здогадалася, в чому справа, і було логічно, що зірка пожертвував своїм контентом не заради репутації, а це означало, що він втік за кордон.

Через декілька місяців танцюрист визнав, що дійсно поїхав разом з сім’єю до Сполучених Штатів Америки, але повністю підтримує Україну та займається волонтерством. Звичайно, це йому не допомогло, і по сей день хореограф піддається небувалій критиці зі сторони співвітчизників.

Юрій Горбунов

Зірки Танців з зірками, які всіх розчарували

Юрію Горбунову десятиріччями вдавалося зберігати позитивний образ, і лише у 2023-у він серйозно похитнувся. Сталося це через його комедію, яка отримала часткове державне фінансування у період, коли глядачі як ніколи слідкують за розподіленням державних коштів. Під тиском суспільства ведучий згодом відмовився від цих грошей, але виправити зіпсовані стосунки з публікою не вдалося.

Оксана Марченко

Зірки Танців з зірками, які всіх розчарували

Оксана Марченко роками скаржилася на те, що її репутацію намагаються зіпсувати на українському ТБ. Але найрішучіший крок до цього вона зробила сама, 16 лютого 2022-го. І можна сказати, що саме вона стала найбільшим розчаруванням українського глядача, який колись її обожнював, а пізніше дізнався, кого насправді просував своєю любов’ю та увагою.

Макс Леонов

Зірки Танців з зірками, які всіх розчарували

Приблизно через 5 років шлюбу танцівник зрадив дружину з партнеркою, з якою тоді танцював. Роман тривав близько року, поки дівчина не повідомила про це Юлії. Через певний час дружина вирішила дати Максові другий шанс. У січні минулого року Макс Леонов зізнавався про кризу у стосунках з дружиною. Нещодавно зірка також повідомив про розлучення. Досі зрада хореографа залишається найскандальнішою новиною, яка стосувалася танцювального проєкту.