|
25.03.2024 05:04

Наречений Ані Лорак з Іспанії раптово заговорив про Україну, але є нюанс: Віджраку знову вдався до хитрощів

Коли стало відомо, що Ані Лорак зустрічається з новим чоловіком, українцям одразу ж також стало цікаво, як він ставиться до її поведінки та позиції. Спочатку чоловік уникав подібних розмов, але після чергового скандалу з участю виконавиці намагався її захистити. Ця спроба не була вдалою.

Так, тренер з йоги зв’язався з блогером Богданом Беспаловим, який на той час активно обговорював артистку в мережі. Як розповів Богдан, в ході розмови в них зайшла мова про Україну, і Ісаак допустив серйозну помилку у своїй аргументації. В результаті, чоловік дозволив собі висловлювання, які українці здебільшого йому не пробачили.

Наречений Ані Лорак висловився на рахунок України

 Наречений Ані Лорак висловився на рахунок України

Також публіка одразу ж відмітила той факт, що Ісаак жодного разу не висловився на рахунок Батьківщини своєї коханої, а згодом стало відомо, що він активно відвідує Москву. Про це розповіла сама Кароліна. Не так давно вона зізналася про те, що думає на рахунок весілля з новим обранцем. Також вона зізналася, що не хоче пишного весілля, і хотіла б навпаки скромне свято.

Тим часом Ісаак вперше за довгий час опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram публікацію, в якій згадав про Україну. Однак, він помістив її у перелік країн, де відбуваються речі, які він не “схвалює”. І так само він висловив свою підтримку російській федерації. Як завжди коментарі довелося закрити, так як цими діями він нарвався на серйозну критику в мережі.

Нагадуємо, що 2 роки тому Ані Лорак зникла з соціальних мереж через тиск зі сторони суспільства. У той час відбувалися процеси, які потенційно могли б допомогти зірці повернутися до України. Однак вона зробила інший вибір, не дивлячись на те, що медійний простір працював на неї.

І навіть після цього подейкували, що нібито Лорак скоїла помилку через Філіпа Кіркорова, який вмовляв її не говорити про свою позицію. Врешті-решт, сама Кароліна дала інтерв’ю, в якому розповіла, що і як насправді думає. Це стало своєрідним кінцем у стосунках між нею та українською публікою.