|
25.03.2024 06:58

“Критерій номер один”: Санта Дімопулос публічно назвала причину, через яку не повертається на Батьківщину

Знаменита українська танцівниця, співачка та спортсменка Санта Дімопулос знаходилася за кордоном ще до 2022-го. Красуня з’являлася то на Мальдівах, то в Європі, то в інших елітних місцях.

Санта Дімопулос відповіла, чому не повертається до України

 Санта Дімопулос відповіла, чому не повертається до України

А вже згодом стало зрозуміло, що вона найближчим часом не повернеться до Києва. Зірку неодноразово критикували за її позицію, але Санта завжди говорила про те, що в неї двоє маленьких дітей, про яких вона має подбати, а тому вона не збирається їхати на батьківщину найближчим часом.

При цьому часом Санта виводила підписників з себе елітним образом життя, розкішними сукнями, подорожами, а також небажанням переходити на українську. У своїй позиції Дімопулос була достатньо тверда, і поки що їй не зрадила.

Однак, на питання поставлені їй українською мовою вона зазвичай відповідає також солов’їною, таким чином підкреслюючи, що ставиться з повагою до своїх підписників і переходить на той режим комунікації, який зручний для її співбесідника.

А от на батьківщину її поки що не тягне. Нещодавно вона отримала запитання на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram на рахунок майбутнього в Україні, і дала однозначну відповідь. За її словами, майбутнє туманне, а тому вона поки що поза межами батьківщини.

Санта Дімопулос відповіла, чому не повертається до України. Скріншот особистої сторінки зірки

“Зараз не бачу майбутнього в Україні, що буде далі – не знаю. Україна – моя Батьківщина, моє серце. Намагаюся не мучити себе думками про майбутнє, я вдячна за все, що є в моєму житті на даному етапі та приймаю зміни як є” , – Написала Санта у себе в Instagram.

Нагадуємо, що останні декілька років знаменитість активно займалися духовними практиками та ділилася новим досвідом зі своєю аудиторією. Основний дохід у Санти, судячи з усього, також йде через блог.