|
26.03.2024 12:05

Носить підробки та речі із секонд-хенду: у Мережі розсекретили вартість образу солістки “KAZKA” Зарицької

Львівський блогер Ніколас Карма завоював широку популярність після того, як почав знімати ролики, де розпитував у звичайних перехожих на вулицях про вартість їхніх образів. Однак останнім часом під приціл його камери все частіше стали траплятися знаменитості. У Instagram вже можна знайти відео з Тіною Кароль, травесті дівою Монро, Ольги Цибульської, Злати Огневич та багатьох інших артистів та блогерів, а нещодавно у Мережі з’явився ролик із Олександрою Зарицькою із “KAZKA”.

Олександра Зарицька розсекретила вартість свого стильного вбрання

Так, у розмові з Ніколасом Карма співачка зізналася, що її “вінтажний плащ” чорного кольору із секонд-хенду. Його вартість складає лише 100 гривень. Джинси були куплені у магазині за 2 тисячі гривень. Найдорожчими в образі Зарицької виявились кросівки adidas за 6 тисяч гривень. Вартість сумки Олександра не пам’ятає, натомість уточнила, що купила її у Японії під час гастролей. Сережки виявилися підробкою відомого бренду за 300 гривень, але найбільше вразила історія придбання її стильної джинсової кепки.

Зарицька зізналася, що “вкрала” її в техаському секонд-хенді. За словами артистки, вона просто одягла її на голову, поки вибирала собі одяг і забула за неї заплатити. Олександра зізналася, що згадала про це, як тільки вийшла з магазину, але не повернулася.

“Вибачте техаські працівники магазину …”, – сказала Зарицька.

Нагадаємо, що однією з героїнь популярної рубрики львівського блогера була співачка Тіна Кароль, яка зізналася, що у повсякденному житті завжди носить непримітний одяг. Того дня артистка прогулювалася Львовом у звичайних лосинах та куртці. Найдорожчим в образі артистки був рюкзак від всесвітньо відомого бренду Hunter, вартість якого складала майже 7600 тисяч гривень.