|
27.03.2024 12:31

Колишня дружина Павліка закрутила новий роман з чоловіком із сайту знайомств: що відомо про нового обранця

58-річного українського співака Віктора Павліка можна назвати багатоженцем. Артист був одружений чотири рази, причому кожна з наступних дружин, молодша за попередню. Сьогодні його обраницею є 29-річна блогерка Катерина Репяхова, роман з якою закрутився, коли Павлік був ще одружений із танцівницею Лорою Созаєвою.

Це був найтриваліший шлюб артиста. Разом з третьою дружиною вони прожили більше 20 років, але це не завадило Віктору закрутити роман з “юною” шанувальницею, яка, як з’ясувалося пізніше, обожнює влаштовувати гучні публічні розбірки, навіть з його колишньою дружиною.

Катерина Репяхова та Віктор Павлік

Шанувальники артиста досі пам’ятають, як Репяхова звинувачувала Созаєву у всіх “смертних гріхах”, нібито від колишнього чоловіка їй потрібні лише гроші та квартира. Якоїсь миті довелося втрутитися Віктору Павліку, після чого його молода дружина звинуватила його “у зраді” і мало не пішла. Проте, через час усе налагодилося і тепер Катерина та Віктор щасливі у шлюбі та продовжують ростити спільного сина. Нові стосунки почалися і в колишньої дружини артиста.

Колишня дружина Віктора Павліка закрутила новий роман

Так, напередодні Лариса Созаєва оприлюднила пост у Facebook, де повідомила, що після скандального розлучення вона нарешті закрутила новий роман. Щоправда, перед тим, як наважиться на пошуки обранця, Лора серйозно подумувала піти до монастиря.

“Чоловік пішов. Син помер. Родичів немає. Друзі самі за себе. Квартиру відбирають. Ті сили, які в мене були для боротьби, скінчилися. Хотілося просто дзена, спокою, де тебе розуміють та підтримують”, – ділилася Созаєва.

Колишня дружина Віктора Павліка закрутила новий роман

Однак потім ексдружина Павлика зрозуміла, що в монастирі і так багато жінок і їй навряд чи вдасться знайти там спокій, тому колишня танцівниця вирішила зареєструватися на сайті знайомств. Пізніше вона знайомиться там із чоловіком, який зумів підкорити не лише її серце, а й оточити турботою, що надало їй спокою. За словами Созаєвої, новий обранець має тонкий гумор і глибокий розум. Він вірний та люблячий.

“Стіна, з усіх боків. І я заспокоїлася!” – відверто зізналася третя дружина Павлика.