|
27.03.2024 18:33

Ротару раптово повернулася через онука, який втік за кордон: як виглядає 30-річний Анатолій Євдокименко

76-річна Софія Ротару після тривалої перерви знову вийшла на зв'язок через ювілей єдиного онука, якому, все ж таки, вдалося втекти за кордон у 2023 році.

23 березня 2024 року єдиному онукові легендарної української співачки Софії Ротару Анатолію Євдокименко виповнилося 30 років. Знаменита бабуся не могла пропустити таку важливу сімейну подію і після тривалої перерви знову вийшла на зв’язок.

Софія Ротару з онуками

Так, у “сторизі” свого Instagram артистка оприлюднила портретний знімок ювіляра, на якому він позував перед камерою у чорній сорочці. Особливу увагу привертав проникливий погляд Анатолія та його нова зачіска.

Софія Ротару після тривалої перерви показала свого єдиного онука

Співачка коротко написала: “Happy Birthday” і поставила посилання на профіль онука, який після втечі за кордон, позиціонує себе як діджей та музикант з неоднозначним псевдонімом SHMN. Нагадаємо, що у перекладі нове ім’я Анатолія читається як “Шаман”.

Зазначимо, що таким самим фото привітала брата та Софія Євдокименко, яка живе у США.

Софія Ротару після тривалої перерви показала свого єдиного онука

А ось мама Анатолія – Світлана Євдокименко обрала знімок, на якому онук Ротару знято під час виступу за діджейським пультом.

Онукові Софії Ротару Анатолію Євдокименко виповнилося 30 років

Також у Мережі з’явився чорно-білий знімок Анатолія, який, ймовірно, було зроблено в одному із ресторанів за кордоном. У кадрі 30-річний ювіляр позував, сидячи за столом перед святковим тортом у білій футболці. Зважаючи на все, саме в цей момент онук Ротару загадував бажання.

Онукові Софії Ротару Анатолію Євдокименко виповнилося 30 років

Нагадаємо, що на початку війни 2022 року, онук і син Софії Ротару разом із групою чоловіків було затримано на українсько-молдавському кордоні під час незаконного перетину кордону.

Вже пізніше в 2023 стало відомо, що Анатолію все ж таки вдалося виїхати. Подейкують, що не обійшлося без зв’язків знаменитої бабусі. Де зараз перебуває син артистки – Руслан Євдокименко не відомо. Сама Софія Ротару, за інформацією близького кола сім’ї, продовжує жити в Україні, але намагається не афішувати це.