|
29.03.2024 12:01

Екс-чоловік Лорак Мурат Налчаджиоглу офіційно розлучився: як відреагувала на це колишня дружина Лілія Реус

10 місяців тривав офіційний шлюб турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу та візажистки Лілії Реус. Фактично пара розлучилася через 5 місяців після весілля.

У червні 2023 року у заміській резиденції в Кончі-Заспі під Києвом відбулося розкішне весілля турецького бізнесмена та колишнього чоловіка Ані Лорак з українською візажисткою Лілією Реус. До цього пара три роки жили разом.

Мурат Налчаджиоглу та Лілія Реус офіційно розлучилися

Вже у жовтні шанувальники запідозрили, що у їхніх стосунках відбувається щось дивне. І хоча саме подружжя зберігало мовчання, в Мережі все більше почали поширюватися чутки про їхнє розставання. Як з’ясується пізніше, саме в цей момент Лілія пішла від Мурата.

А днями стали відомі всі подробиці швидкоплинного шлюбу турецького бізнесмена з українською візажисткою. Так, учора, 28 березня, в Instagram Stories Мурат Налчаджіоглу повідомив про офіційне розлучення з Лілією Реус. На підтвердження своїх слів чоловік оприлюднив документ та озвучив свою версію події.

Мурат Налчаджиоглу та Лілія Реус офіційно розлучилися

За словами екс-чоловіка Лорак шлюборозлучний процес розпочався ще у жовтні 2024 року і тривав 6 місяців. При цьому Налчаджиоглу підкреслив, що це було їх взаємним рішенням з Лілією і що його нинішня пасія – модель і блогер Анастасія Foxy не має до цього жодного відношення (він навіть тоді не був з нею знайомий). Також Мурат попросив не писати йому “дивних коментарів” і намагатися якось зачепити і оголосив, що збирається прожити зі  новою коханкою “до кінця життя”.

Водночас про розлучення повідомила і Лілія Реус. У коментарі візажистка дала зрозуміти, що вважає шлюб із Муратом Налчаджиоглу помилкою.

Мурат Налчаджиоглу та Лілія Реус офіційно розлучилися

“Сьогодні я офіційно розлучена. На цьому все. Від себе хочу додати: бережіть один одного. Цінуйте один одного і не повторюйте чужих помилок. І нехай Бог зберігає вас і спрямовує на істинний шлях”, – написала дівчина.

Мурат Налчаджиоглу та Лілія Реус офіційно розлучилися

Про причини розлучення колишнє подружжя воліло промовчати.