|
01.04.2024 13:58

Алан Бадоєв передбачив долю Ані Лорак, Повалій і Кіркорова: “Знають точно, що вони більше ніде не потрібні”

2 роки тому Ані Лорак та Таїсія Повалій неабияк збентежили українське суспільство своєю поведінкою. Перша побоялася говорити про свою позицію і просто зникла. Друга з самого початку заговорила про свою про російську позицію, чим розлютила публіку. Адже колись співачка була депутаткою в Україні.

Трійцю замкнув Філіп Кіркоров, який попри вчинок любої йому Алли Пугачової та Максима Галкіна також вирішив дотримуватися цієї лінії. Хоча в мережі неодноразово з’являлася інформація про те, що Філіп Бедросович нібито проти, але гроші важливіші.

Алан Бадоєв розповів, яке майбутнє учекає на зрадників

Алан Бадоєв розповів, яке майбутнє чекає на співаків-зрадників

Звичайно, поведінка цих трьох наробила чимало скандалів в мережі. Користувачі писали їм у коментарях під публікаціями про те, хто вони, чим займаються, який вплив чинять. І звичайно, таку критику ніхто з них не витримував. Хіба що тільки Ані Лорак не закрила до себе доступ для населення України.

Адже здебільшого голос українських користувачів не чутний саме тому, що російські зірки просто заблокували українців в соцмережі.

Нещодавно відомий український режисер та кліпмейкер Алан Бадоєв дав ексклюзивне інтерв’ю для видання Гордон та розповів, що думає на рахунок зради Ані Лорак і Таїсії Повалій, і чому насправді співачки прийняли таке рішення.

Примітно, що росіяни з виконавиць насміхаються, адже вони все ще залишаються українками. Але Лорак та Повалій все одно обирають жити в москві і терпіти знущання, ніж підтримати свою батьківщину.

“Я не розумію, як можна настільки в себе не вірити. Знаєте, чого це? Я вам скажу чітко. Дивіться: ні Повалій, ні Кароліна, ні ще енна кількість, хай кого ми назвемо… Кіркоров також зокрема. Вони настільки знають точно, що вони більше ніде не потрібні, окрім Росії… Їхній голос нікому не потрібен. Він неліквідний у світі. В Україні він також неліквідний. Вони можуть дозаробляти шматочки свого масла й хліба тільки там”, – вразив заявою знаменитість.