|
02.04.2024 06:57

“Я єдиний годувальник у своїй сім’ї”: екс-холостяк Нікіта Добринін чесно відповів, чому відсиджується вдома

Зараз Нікіта звичайно повністю має проукраїнську позицію, і навіть не згадує про те, що колись був готовий поїхати до Москви. На той момент в нього була красуня дружина, яка чекала на малюка. Звісно, пара не знала про те, що на них чекає. А попереду були складні часи в країні та розлучення.

З маленьким сином Левом від Нікіти Даша Квіткова поїхала закордон, де перебувала деякий час в безпеці. Але пізніше було прийнято рішення повернутися.

Нікіта Добринін відповів, чому не йде служити та захищати Україну

Нікіта Добринін відповів, чому не йде служити та захищати Україну

За цей час, судячи з усього, відбулося багато чого, адже невдовзі Даша та Нікіта повідомили, що розлучаються, і продовжують спілкуватися лише заради спільного сина, який дуже маленький і має потребу у цілій та щасливій сім’ї.

На той час Нікіта вже почав займатися волонтерством, адже у перші місяці захищав свою Україну у лавах ТРО.

І лише нещодавно Нікіта дав публічне зізнання на рахунок того, чому не йде захищати свою країну, і замість цього продовжує перебувати вдома, працювати, і жити звичним життям. За словами Добриніна, він перш за все піклується про свою сім’ю.

“Я абсолютно впевнений в своїй позиції і я знаю, чим я займаюся. Тому з будь-якими закидами конкретно на мою адресу мені не складно. Я розумію, що я один годувальник в своїй родині в своїх батьків, я допомагаю своїм друзям, брату, який на передовій, тобто я усвідомлюю, що без мене їм буде складніше”, – розповів Добринін у програмі “У ліжку”.

Нагадуємо, що окрім колишньої дружини та маленького сина у Нікіти нібито з’явилася нова кохана, однак ведучий не розповідає про те, що відбувається в його житті після розлучення. Цілком можливо, що преса роздула із маленької інтрижки справжньою сенсацію, і ніякої коханої насправді немає.

Тим часом Даша також засвітилася у компанії чоловіка, з яким їй почали прописувати роман. Сталося це під час ДТП, яке було зроблено за провини блогерки.