|
02.04.2024 13:01

Вадим Буряковський відреагував на стосунки дружини Олі Полякової з 33-річним Владом Міцкевичем: “Як завжди”

Так, шеф-кухарю вдалося дійсно здивувати українську публіку, яка давно не чула подібних скандалів. Серед ночі на його особистій сторінці в соціальній мережі Instagram з’явилася лінійка кадрів, за допомогою яких він намагався довести, що не просто мав роман з Олею Поляковою, але і навіть жив разом з нею. Сенс скандалу полягає в тому, що офіційно Оля Полякова заміжня за Вадимом Буряковським.

Вадим Буряковський відреагував на стосунки дружини Олі Полякової з 33-річним Владом Міцкевичем

Вадим Буряковський відреагував на стосунки дружини Олі Полякової з 33-річним Владом Міцкевичем

Вже на ранок усі кадри з блогу Влада зникли, а Оля заявила, що нібито таким чином Міцкевич її просто шантажував, і ніяких стосунків не було.

Примітно, що до коментарів приєднався і чоловік зірки Вадим Буряковський. Днями співачка вийшла в прямий етер в інстаграмі, де поспілкувалася з підписниками. З огляду на “злив” фото виконавиці й кухаря, фанів дуже цікавили подробиці цього інциденту. Наприкінці етеру за кадром з’явився Вадим Буряковський, тож Ольга запитала в чоловіка: “Міцкевичу ноги будемо відривати?”.

“Як завжди”, – жартома відповів бізнесмен.

Примітно, що раніше Оля Полякова розповідала про бажання розлучитися з бізнесменом. Однак зізнавалася, що так і не прийняла це рішення через небажання розлучатися.

Після повернення Олі Полякова є з Європи у 2022-у також з’являлася новина про те, що співачка нібито розлучається з підприємцем, але врешті-решт артистка заперечила цю новину, давши офіційний коментар, в якому заявила, що знає, хто розпускає дані чутки.

При цьому зірка попросила публічно усіх, хто пише про її розлучення припинити це робити. Але у своїх зі знаннях Оля Полякова ніколи не розповідала про романи на стороні, хоча плітки про це також з’являлися в пресі. Але жодна з них не була підтверджена.

Що насправді відбувалося між Олею Поляковою та Владом напевно залишиться загадкою для шанувальників, хоча у коментарях можна помітити, що здебільшого користувачі співачці не вірять.