Як дружина Геннадія Кернеса прокоментувала смерть чоловіка: немає незамінних людей

Сьогодні, 17 грудня, стало відомо про смерть мера Харкова Геннадій Кернес. Це стало справжнім ударом для його рідних і близьких.

Міський голова Харкова Геннадій Кернес помер через ускладнення, які дав коронавірус. Про трагедію першим повідомим його найкращий друг Павло Фукс у своєму Телеграм-каналі.

Повідомлення Фукса у телеграмі
Повідомлення Фукса у телеграмі

Оксана Гайсинська, з якою Геннадій жив у цивільному шлюбі, опублікувала пост на своїй сторінці в соціальній мережі, присвятивши його чоловікові.

Опубліковани пост на сторінці дружини Геннадія Кернеса
Опубліковани пост на сторінці дружини Геннадія Кернеса

У підписі до публікації Оксана додала:

“Кажуть, немає незамінних людей. Це брехня. Кожна людина незамінна для когось. Ти кращий із кращих! Любимо і сумуємо…Боляче дуже.”

Син Оксани Родіон, якого виховував Геннадій, також опублікував зворушливу світлину та присвятив чоловікові декілька рядків.

Син Геннадія Кернеса опублікував фото на своїй сторінці в соціальній мережі
Син Геннадія Кернеса опублікував фото на своїй сторінці в соціальній мережі

У підписі до публікації Родіон додав, що Геннадій був сильним чоловіком, завжди боровся до кінця і пішов з життя переможцем.

“Я пишаюся тим, що ти мене виховав і зробив тим, хто я є сьогодні.”, — пише Родіон.

Нагадаємо, Геннадій Кернес заховрів ще наприкінці літа і відтоді довгий час звісток від мера не було. На початку вересня стало відомо, що мер лежить в міській лікарні Харкова, а згодом повідомили, що його направили у Берлін.

Перше фото хворого Кернеса
Перше фото хворого Кернеса

Ускладнення після COVID-19 завдали великої школи важливим органам та системі організму. Тривалий час мер Харкова лікувався у престижній німецькій лікарні “Шаріте”. Однак все безуспішно.

Геннадію Кернесу був 61 рік. Наразі Харковом тимчасово керуватиме Ігор Терехов — секретар міськради. Крім цього, Верховна Рада протягом 90-та днів із дня дострокового припинення повноважень має призначити позачергові вибори.

Схожі статті

Колеги ненавиділи Узерлі сильніше, ніж Хюррем Султан в гаремі у “Величному столітті”: все через один вчинок

Найпопулярнішим турецьким серіалом можна по праву вважати багатосерійну драму "Величне століття", яка розтягнулася на велику кількість сезонів та подарувала світу нову Роксолану.

Даша Астаф’єва приховує, що вийшла заміж за молодого багатія: обранець на 10 років молодший – блогер

Скандальний блогер Богдан Беспалов заявив, що одна із найкрасивіших жінок в українському шоубізі Даша Астаф'єва таємно вийшла заміж. Що відомо про її обранця та перша реакція знаменитості.

Опубліковано знімок Кацуріна із зататуйованим торсом. На фото він не сам: поруч не Надя, а чоловік (ФОТО)

Надя Дорофєєва заінтригувала Мережу фотографією, на якій її чоловік блогер та ресторатор Михайло Кацурін разом зі своїм близьким другом готують вечерю. Що дивного було на знімку?

Фіналістка “Холостяка” Яна Соломко вдруге вийшла заміж та поділилася кадрами зі свята: знову дружина

Знаменита співачка Яна Соломко, яка не так давно оскандалилася в Україні через свою позицію, знову вийшла заміж. Ексклюзивними кадрами з торжества вона поділилася 27 березня.

“Дика Ребрик у строю”: 42-річна Лілія Ребрик сміливо продемонструвала себе в боді після третіх пологів

15 березня 2024 року ведуча та актриса Лілія Ребрик народила третю доньку, а вже за два тижні з'явилася на фото в ефектному образі, що підкреслює фігуру.

Нова коханка Мурата Налчаджиоглу виклала в мережу нові спільні фото: вже вивів у світ, як нову дружину

Ще кілька місяців тому турецький бізнесмен Мурат Налчаджіоглу з'являвся на публічних заходах і освідчувався зовсім іншій жінці. Все дуже круто змінилося.