|
03.04.2024 20:38

Що відомо про чоловіка Аліни Гросу: у Мережі розкрили таємницю співачки – раніше про це натякав Зібров

Нещодавно українська співачка Аліна Гросу приголомшила своїх шанувальників новиною про те, що знову вийшла заміж. Кадри на яких вона разом із чоловіком позує на тлі океану, вмить розлетілися мережею. Оскільки імені коханого Гросу не називає, фанати почали гадати. Ретельно вивчивши знімки, багато хто прийшов до висновку, що це – російський актор Роман Полянський, з яким у артистки до війни був пристрасний роман.

Що відомо про чоловіка Аліни Гросу: у Мережі розкрили таємницю співачки

Масла у вогонь підливає і сама співачка, яка в коментарях до знімків, наче на щось натякає:

“Ой туман чи туман…новий роман чи Роман…”.

У Мережі відразу відреагували:

“Та Роман – Роман, ми тут уже всі родимки на шиї роздивилися”, “Все розсекречено))”, “Точно”, “Я ж казала той Туман то Роман”, “Чекаємо фото з Романом”.

Що відомо про чоловіка Аліни Гросу: у Мережі розкрили таємницю співачки

Нагадаємо, що до початку війни в Україні Аліна Гросу зустрічалася зі старшим на 12 років російським актором Романом Полянським. Вони офіційно з’являлися на публіці, як пара та роздавали інтерв’ю, в яких розповідали про свої почуття. Відомо, що влітку 2022 року Роман Полянський ще перебував у Чернівцях у батьків Гросу.

Про це розповідав у програмі “Зірковий шлях” близький друг родини – співак Павло Зібров. У розмові з журналісткою артист сказав, що у них “дружна, хороша українська родина” і що коханий Аліни повністю її підтримує, а також зазначив, що Полянський – “патріот України”.

Що відомо про чоловіка Аліни Гросу: у Мережі розкрили таємницю співачки

Зазначимо, що Павло Зібров є близьким другом сім’ї Аліни Гросу. Артист разом з Іриною Білик та Дмитром Коляденком був присутнім на першому весіллі співачки з російським бізнесменом Олександром Комковим, яке з розмахом проходило в Італії, тому можна припустити, що Павло справді може мати інформацію, якуретельно приховує Гросу.