|
04.04.2024 16:59

Був напоготові йти та захищати рідних: де зараз насправді другий чоловік Ольги Сумської Віталій Борисюк?

24 лютого в сім’ї Ольги Сумської сталося велике горе — померла її матір Ганна Іванівна. Поки сім’ї евакуювалися зі столиці та шукали прихистку в Європі, родина Сумських займалася організацією похорон. Поховавши маму, Ольга В’ячеславівна забрала дочку та рушила до Італії. Її чоловік Віталій Борисюк залишився в Україні.

Де зараз насправді другий чоловік Ольги Сумської Віталій Борисюк

Де зараз насправді другий чоловік Ольги Сумської Віталій Борисюк

Чоловік регулярно виходив на зв’язок. Він мав у планах захищати разом з іншими бригадами околиці столиці, але на службу так і не пішов. Вже пізніше, коли ситуація кардинально змінилася, Сумська повернулася додому, і почала разом з чоловіком гастролювати з благодійними виставами.

Виявляється, плани йти захищати країну в нього все ж таки були. Але інколи вони не співпадають з планами долі на нас. Ольга В’ячеславівна нещодавно розповіла, що виявляється Борисюк одразу явився на медогляд, але не пройшов його.

“Це було 2 тижні після початку. Йому сказали, що поки що не на часі, бо беруть тільки військових. Він напоготові. Віталій – актор, але спортивна людина, володіє зб*оєю. Якщо потрібно буде, то, звичайно, піде захищати”, – говорила актриса.

Варто відмітити, що при цьому Віталій ще й долучався до волонтерських ініціатив та активно брав в них участь. Втім, актор зазвичай не висвітлював дані дії і інколи пригадував про них.

На даний момент разом зірковими батьками також гастролює дочка Віталія та Ольги Ганна. Минулого року вона закінчила театральний інститут та приєдналася до трупи. Так само з сім’єю завжди колишній чоловік Ольга В’ячеславівни Євген Паперний. Адже чоловік є керівником колективу.

За ці 2 роки Віталій Борисюк не виїжджав за кордон і увесь цей час знаходився на території України, навіть коли його дружина виїжджала з іншими артистами для закордонних концертів.