|
06.04.2024 09:47

“Моя дочка стала акторкою”: бойфренд Ані Лорак Віджраку заявив, що її падчерка Ебоні здійснила його мрію

Неодноразово коханого Ані Лорак Ісаака намагалися піймати за руку у питаннях стосовно його нібито нещирості до співачки. Велика кількість фанатів вважає, що артистка знову зробила неправильний вибір та потрапила в руки людини, яка може її використовувати.

Ісаак Віджраку розповів про мрію дочки

Адже як ніяк поговорювали, що Мурат був з Кароліною нібито саме через гроші, так як йому необхідно було побудувати бізнес. Такі самі плітки ходили і навколо Єгора Гліба. Мовляв, чоловік втік одразу, тільки-но з’явилися фінансові проблеми.

Ісаак Віджраку розповів про мрію дочки

Ісаак познайомився з Кароліною в той момент, коли співачка видалилася з соціальних мереж та втекла від своєї аудиторії, яка чекала, що заявить про свою позицію. Замість того, аби зізнатися, що вона думає на цей рахунок, артистка просто випарувалася. І звичайно фанати не могли їй цього пробачити.

Тим часом Кароліна почала будувати роман з чоловіком, який працював у неї духовним наставником. Він дійсно вже давно має певну любов та плани на шоу-бізнес. Виявляється, Ісаак мріяв стати актором, але здійснила цю мрію здійснила його дочка Ебоні, яка нещодавно отримала відповідний досвід роботи.

“Цікаво, що моя дочка успадкувала цю мрію і також прагнула стати актрисою. Сьогодні вона з’являється на Amazon Prime у своїй першій ролі у серіалі, і я впевнений, що це не остання. Я неймовірно пишаюся тобою та вдячний, що ти здійснила цю сімейну мрію. Попереду на тебе чекає так багато! Насолоджуйся кожним моментом, моя мала!», — зворушився бойфренд Ані Лорак.

Чи допомагала Кароліна у цьому питанні сімейству достеменно невідомо, але співачка цілком можливо могла використати свої зв’язки для цього.

Нагадуємо, що півроку тому її дочка Софія вийшла на сцену разом з матір’ю та заспівала. Це сталося в російській федерації, що неабияк збентежило публіку, яка болісно ставиться до зради Лорак.