|
08.04.2024 21:35

Фіналіст “Холостячки” Дмитро Шевченко дав останній шанс Златі Огнєвіч все змінити: “Пробачив би все”

У фіналі шоу “Холостячка” співачка Злата Огневич розривалася між двома гідними претендентами – підприємцем з Києва Андрієм Завгороднім та власником клінінгової та будівельної компанії зі Львова Дмитром Шевченком. Тоді своє заповітне “так” артистка сказала Андрію, а Дмитро пішов із проекту із розбитим серцем.

Дмитро Шевченко дав останній шанс Златі Огнєвіч

Проте, щастя Злати тривало не довго, вже через півтора місяця пара розлучилася, а вже через деякий час стало відомо, що співачка підтримує зв’язок не лише з колишніми учасниками шоу – Максом Тарапатою та Андрієм Хветкевичем, а й із фіналістом “Холостячки” Дмитром Шевченко.

Деякі глядачі навіть припустили, що в пари знову виникли романтичні стосунки. Якогось моменту бізнесмен навіть заінтригував публікацією у своїх соціальних мережах, де згадав можливий зв’язок із Златою. Також Дмитро неодноразово заявляв, що готовий до сім’ї та дітей. У нього навіть готове ім’я майбутнього сина.

Дмитро Шевченко дав останній шанс Златі Огнєвіч

А напередодні фіналіст “Холостячки” Дмитро Шевченко, який за цей час ще став фітнес-тренером и разроботав власну программу “Психологія тіла”, відповів ще на кілька особистих питань. Так, підписники поцікавилися, щоб Шевченко николи би не пробачив у відносинах, на що бізнесмен відповів:

“Скоріше за все пробачив би все! Але питання в іншому. Бути чи не бути з цією людиною”, – а потім додав – “Ненавиджу брехню, коли щось недомовляють і коли намагаються щось приховати”.

Дмитро Шевченко дав останній шанс Златі Огнєвіч

Зважаючи на все, Дмитро дуже хоче чесних і довірчих відносин, коли партнери нічого один про одного не приховують і всі обговорюють між собою. Все інше не важливо. Може, у Злати є ще шанс? Як ви вважаєте?