|
09.04.2024 15:51

Робота колектором і шопінг в секонд-хенді: яким було життя Alyona Alyona до прориву в шоу-бізнес

Українська співачка Олена Савраненко, яка більше відома як реперша Alyona Alyona до своєї популярності встигла попрацювати в різних місцях, починаючи від дитячого садка, закінчуючи оператором у колекторській фірмі. Про це знаменитість вперше розповіла у програмі “Тихий вечір з Оленою Кравець”.

Яким було життя Alyona Alyona до прориву в український шоу-бізнес

За словами Олени, до її обов’язків входило обдзвонювати боржників і “вибивати” гроші шляхом морального тиску. Перед тим, як розпочати свої обов’язки, майбутня зірка пройшла велику співбесіду, де її навчили правилами ведення розмови, а також законам, які вона не могла порушувати. Наприклад, Олені не можна було загрожувати “боржнику” вбивством.

Судячи з усього, Alyona Alyona добре засвоїла “матеріал”, оскільки вже в перший місяць досягла “успіхів” (з 20-ти працівників, Олена була на сьомому місці).

Яким було життя Alyona Alyona до прориву в український шоу-бізнес

У розмові реперша зазначила, що мала “стояти на своєму” і переконувати людей повернути гроші. Також дівчина зазначила, що робота вимагала від неї “великої стресостійкості”.

“Ця робота вчить холодним контактам, вчить тебе бути іншою людиною, говорити заготовленими текстами, морально тиснути і вибивати борги”.

До речі, незважаючи на свої успіхи довго на колекторській фірмі Олена не протрималася, вже через три місяці, дівчина пішла. Приводом стала не лише специфіка роботи, а й довга дорога до офісу. На той час Alyona Alyona жила в Баришівці під Києвом.

Яким було життя Alyona Alyona до прориву в український шоу-бізнес

Ще одним одкровенням співачка, яка представлятиме Україну на Євробаченні у 2024 році, поділилася раніше у своєму Instagram, коли зізналася, що довгий час одягалася у секонд-хенді. Саме там вона могла знайти стильні молодіжні речі за розміром.

“На ринку вибір розмірів був мізерний. І той одяг, який був більшим, підходив жінці за 35”, – зізнавалася Олена.

На підтвердження прикріпила знімок, на якому позує в ефектному модному образі з широкими джинсами.

Яким було життя Alyona Alyona до прориву в український шоу-бізнес