|
10.04.2024 13:11

Німеччина знімає маски: естафету Олега Винника взяв Потап, який наспівав у клубі на новий скандал

Скандал із афішею

Нещодавно відомий український репер Олексій Потапенко прибув до Німеччини із концертом. Останнім часом будь-яка діяльність співака за кордоном завершується шквалом хейту, тож і ця не стала виключенням.

Річ у тім, що у німецькому місті Білефельд неочікувано з’явився анонс майбутнього концерту Потапа, проте на афіші його найменували, як співака “російського ретро”.
Згодом артист вийшов на зв’язок зі своєю аудиторією та перепросив. За словами Олексія, він розуміє обурення користувачів та визнає свою помилку. Реперу вдалось виправдатись, адже, як зазначив Потап у своєму фотоблозі Instagram:

“Це була неузгоджена афіша, яку опублікували. Ми її зараз виправили”

Потап втрапив у скандал за кордоном за виступ з російськомовними хітами

Скандал з російськомовними хітами

На цьому скандали Потапа у Німеччині не завершились. Як виявилось пізніше, 6 квітня, на своєму першому від початку повномасштабного вторгнення концерті, артист неочікувано заспівав російською. На той вечір у своєму репертуарі Потап мав старі хіти гуртів MOZGI, “Время и Стекло” та “Потап і Настя”.

Ба більше, клуб, який обрав Потапенко для концерту – місце, яке славиться своєю проросійською позицією. На цій сцені неодноразово виступали артисти, які підтримують війну в Україні, а основна аудиторія закладу, звичайно, росіяни.
На сцені українському артисту склали компанію солістка Дар’я Шевченко, яка виконувала жіночі партії та учасник гурту MOZGI Dred.

Наразі репер Потап утримується від публічних коментарів, щодо свого скандального виступу. Користувачі мережі обурені легковажністю артиста та продовжують пригадувати Потапу усі ганебні події, в яких він брав участь.

Потап втрапив у скандал за кордоном за виступ з російськомовними хітами