|
10.04.2024 18:07

Таке враження, що з відпустки: 42-річна Ребрик вперше після пологів вийшла в ефір – як змінилася зірка

Не минуло й місяця після третіх пологів, як одна з найпопулярніших на українському телебаченні Лілія Ребрик уже на роботі. Перша ранкова програма на телеканалі “Дім” за участю багатодітної мами вийшла в ефір учора, 9 квітня. Так, у своєму Instagram зірка записала відео, на якому показала, як у гримерці разом зі стилістом готується до першої після пологів зйомки.

Лілія Ребрик вийшла в ефір через місяць після пологів

А трохи пізніше оприлюднила піст, де поділилася першими емоціями та заодно продемонструвала свій черговий стильний образ. Так, на перший ефір після народження третьої доньки, Лілія з’явилася в елегантній чорній сукні з плісированою спідницею, поверх якої був одягнений класичний подовжений жакет молочного відтінку. Доповнили образ пояс, який підкреслив талію та розкішна зачіска з розпущеним волоссям. Завершивши аутфіт став трохи помітний натуральний макіяж.

Зазначимо, що виглядала Ребрик дуже чудово. Як тільки фотографія із запису програми з’явилася в Мережі, шанувальники відразу почали її обговорювати. Багато хто відзначив, що після народження третьої дочки Ребрик дуже подобрішала.

“Ліля Ви стали ще краще.”, “Супер виглядаєте “, “Таке враження, що ви з відпустки (і не декретної). Красива, чудова, неймовірна! “, “Лілічка, Ви неймовірна, гарна, чудова, позитивна! Як же Вашій родині повезло з Вами – мати таку жінку і маму велике щастя! “, “Просто моторчик на сонячних батареях ” – писали в коментарях.

Лілія Ребрик вийшла в ефір через місяць після пологів

Нагадаємо, що 15 березня 2024 року Лілія Ребрик втретє стала мамою. Доньку назвали гарним ім’ям Адель. Крім новонародженої в сім’ї ростуть ще дві дівчинки – 12-річна Діана та 5-річна Поліна.