|
11.04.2024 17:18

“Мені приснився Діма Дікусар”: Наталія Холоденко плаче за обіймами з колишнім чоловіком Ірини Білик

Хореограф Дмитро Дікусар на відміну від свого колеги Влада Ями, який екстрено виїхав із сім’єю за кордон, у перші дні війни вирушив у військкомат та добровільно записався до лав ЗСУ. Про це танцюрист розповів у своїх соціальних мережах. Вже понад два роки Дмитро перебуває на фронті і лише зрідка виходить на зв’язок.

Останній пост танцюрист опублікував 6 березня 2024 року, де розповів про свій емоційний стан – втому, яка накопичилася, як нудьгує за професією, але відразу зізнається, що ні на секунду не шкодує про свій вибір і до перемоги збирається захищати рідну країну.

Наталія Холоденко ніжно звернулася до Дмитра Дікусара

Зазначимо, що багато колег танцюриста щиро захоплюються його мужністю та силою духу. Так, Наталія Холоденко присвятила Дмитру Дікусару зворушливий пост.

У коментарі під знімком, де вони запечетлені під час танцю, психологіня розповіла, що напередодні Дікусар їй наснився, що вона дуже сумує за спілкуванням з ним та “моментами щастя”, які вони пережили разом.

Наталія Холоденко ніжно звернулася до Дмитра Дікусара

“Ми могли просто годинами розмовляти в машині, абсолютно відверто на будь-які теми. Ви навіть не уявляєте наскільки він класний. Дімочка, молюсь за тебе, дуже хочу обійняти після перемоги…”,- написала Холоденко.

Цього ж дня психологіня оприлюднила відео, де згадала, як займалася разом із колишнім чоловіком Ірини Білик у танцювальному залі.

Нагадаємо, що після участі у проєкті “Танці із зірками” Наталія Холоденко захопилася танцями та почала брати уроки у Дмитра Дікусара. За цей час вони дуже зблизилися. Якоїсь миті в кулуарах говорили про їхній роман, проте прямих підтверджень цьому так і не знайшли.