|
15.04.2024 10:01

Він у Німеччині з іншими, вона в обіймах чоловіка в Іспанії: Каменських і Потап показали, що встало між ними

Потап та Настя Каменських — найзнаменитіша пара в українському шоу-бізнесі. Здається, що більш бажаною новини, ніж їхнє весілля українські глядачі навіть не мали.

Ще 2 роки тому складалося враження, ніби нічого не може встати між Настею Каменських та Потапом, настільки вони здавалися гармонійними та щасливими. Але сумна правда полягала в тому, що попереду на них чекали події, які сколихнути всю країну та зруйнують безліч сімей.

На щастя, Потап та Настя поки що не поповнили ряди тих зіркових пар, які не витримали випробування розлукою та кризами.

Потап та Настя Каменських показали, чому знаходяться в розлуці

Але це лише за офіційною версією. Адже преса здебільшого вважає, що насправді історія кохання цих двох вже закінчилася. Здебільшого грунтом для цього служить інформація про їхнє місце положення.

Далеко не всі готові повірити, що пара, яка майже не проводить часу разом може бути щасливою, і взагалі продовжує перебувати в романтичних стосунках. Тим не менш, Настя Каменських та Потап наполягають на тому, що насправді в них все добре. Мовляв, журналісти гіперболізують.

І все ж таки нещодавні свіжі кадри змогли наробити чимало шуму в мережі. Так, Настя Каменських опинилася в Іспанії в обіймах розкішного актора, який прославився на Netflix.

Потап та Настя Каменських показали, чому знаходяться в розлуці

Потап також не гаяв часу дарма та виступив у Німеччині. Про присутність Насті Каменських він міг тільки мріяти, адже вона звучала з акустики, але не була присутня в реальності. Так би мовити Потап приспівував своїй дружині, яка була в іншому кінці Європи.

Потап та Настя Каменських показали, чому знаходяться в розлуці

Нагадуємо, що основною причиною розставання Насті Каменських та Потап вважають подружні зради. З’являлася інформація як про стосунки Олексія зі своєю підопічною, так із кращою подругою співачки Анною Андрійчук. Але жодна з цих пліток не підтвердилася самою Настею Каменських, яка продовжує захищати свого законного чоловіка.