|
15.04.2024 14:58

Чому Тіна Кароль, якщо її чоловік Огір, а батьки – Лібермани: особливий секрет знаменитості вийшов назовні

Знаменита співачка Тіна Кароль багато років виступає під однаковим псевдонімом, і навряд колись захоче його змінити, адже з ним вона побудувала блискучу кар'єру.

З творчістю Тіни Кароль публіка познайомилася аж на початку двотисячних. За цей час вона неабияк змінилася і зовнішньо, і внутрішнє. Але деякі речі залишаються незмінними: наприклад, репертуар артистки та її псевдонім.

Зірка одразу ж зв’язала себе саме з популярною музикою, яка здебільшого була ліричною та драматичною. Подальші події у житті виконавиці лише у кріпили її в цьому жанрі.

Тіна Кароль розповіла, чому виступає під псевдонімом

Тіна Кароль розповіла, чому виступає під псевдонімом

Цікаво, що співачка ніколи не приховувала свого реального походження. Справжнє ім’я артистки — Тетяна Ліберман. Свого часу вона розповіла, чому не стала використовувати своє справжнє ім’я, яке, до речі, також дуже красиве.

Як пояснює Тіна, такий псевдонім артистці дістався після довгого мозкового штурму всієї команди перед конкурсом “Нова хвиля”. Хоча деякі стверджують, що свій псевдонім Тіна Кароль вилучила з псевдоніма Ані Лорак (Кароль навпаки). У 2007 році, коли артистка змінила творчу команду, Тіна Кароль закріпила його як ім’я за паспортом.

На рахунок пліток стосовно зв’язку свого псевдоніму з Ані Лорак співачка неодноразово спростовувала дану новину і заявляла, що це вигадки.

Але доля дивним чином пов’язала співачку зі своєю колегою в іншому руслі. Так, Кароліна декілька років тому своєму інтерв’ю натякала на те, що саме Тіна Кароль не пускала її назад на українську сцену, і нещодавно дана інформація підтвердилася завдяки зізнання режисера Олега Боднарчука.

Фанати до останнього відмовлялися вірити у те, що Тіна взагалі має відношення до цієї справи, і в коментарях суворо її захищали. Але через декілька років ця версія підтвердилося, а фанати підтримали свою виконавицю, заявивши, мовляв, правильно зробила. На цей момент репутація Ані Лорак була повністю зруйнована через те, що вона не підтримала свою батьківщину і повернулася до Москви.