|
16.04.2024 16:50

Мішленівська страва: молода дружина Остапчука зробила сніданок з ТікТоку і назвала себе унікальною людиною

Третя дружина телеведучого Володимира Остапчука, блогерка Катерина Полтавська активно веде свій профіль у Instagram. Сюди дівчина публікує усі актуальні новини, що стосуються її особистого життя, а також нерідко тішить шанувальників новими кулінарними рецептами.

У фотоблозі Полтавська час від часу показує процес приготування страв, або ж публікує вже готовий результат своїх кулінарних творінь. Зірковий чоловік Катерини також полюбляє готувати разом із нею.

Дружина Остапчука показала свій перекус за швидким рецептом з Мережі

Нещодавно блогерка опублікувала знімок у Insta-storie, на якому можна спостерігати процес приготування нового перекусу від Полтавської.

“Вам знайома така мішленівська страва, як хліб в яйці (грінки)?”, – залишила опис дівчина.

А згодом Полтавська показала результат. На столі молодої дружини Остапчука можна побачити салат з огірком, яйцями, тунцем та крем-сиром. А також ті самі грінки, про які було згадано вище. Як зазначила Катерина, приготувала їх за рецептом з TikTok:

“Знайшла рецепт цієї намазки в ТікТоці. Я та сама унікальна людина, яка не тільки зберігає рецепт, але й готує його”, – коментує Катерина.

Дружина Остапчука показала свій перекус за швидким рецептом з Мережі

Рецепт грінок з яйцем

Пропонуємо до вашої уваги класичний рецепт грінок у яйці, які Полтавська готує на сніданок.

Інгредієнти:

  • Хліб білий – 5 скибочок
  • Яйця – 2 шт.
  • Молоко – 2-3 ст. ложки
  • Сіль – на свій смак
  • Перець чорний мелений – на свій смак
  • Масло вершкове або рослинна олія для смаження

Приготування:

Яйця збийте вилкою, сюди ж додайте сіль, мелений перець та молоко. Ретельно перемішайте. На сковороді розтопіть частину вершкового масла (можна використовувати олію).

Скибочки хліба вмочуйте в яйце з молоком та залишайте їх там на пів хвилини. Після цього обсмажте грінки на середньому вогні до золотисто-карамельного кольору (2-3 хвилини).

Переверніть грінки та обсмажте з іншого боку. У цей час в яйце з молоком викладіть наступну порцію хліба. Двох яєць з молоком якраз вистачає, щоб обсмажити 5 грінок. Смачного!

Дружина Остапчука показала свій перекус за швидким рецептом з Мережі