|
17.04.2024 12:58

Батьки легендарні, діти – звичайні: Тоня Матвієнко, Марічка Яремчук, Тоня Паперна, Руслан Ротару-Євдокименко

Софія Ротару та Руслан Євдокименко

Українські зірки, які отримали славу у спадок

Для того, щоб стати знаменитим Руслану навіть не довелося нічого робити. Його знають як сина легенди української естради Софії Михайлівни та чоловіка, який зміг втримати кар’єру своєї матері на плаву після смерті голови сім’ї.

Однак, творчістю Руслан ніколи не займався, і завжди говорив про те, що здебільшого обожнює точні науки, механіку, інженерію, архітектуру.

Ніна Матвієнко і Тоня Матвієнко

Українські зірки, які отримали славу у спадок

Тоня отримала у спадок від матері не тільки слухачів, але й неймовірний голос, який є продовженням Ніни Митрофанівни. Зараз зірка ще й виконує її пісні, щоб нагадати світу про те, якою талановитою була її найближча людина.

Ольга Сумська і Тоня Паперна

Українські зірки, які отримали славу у спадок

Завдяки легендарним матері та бабусі Тоня з пелюшок знаходилася в театрі і прекрасно знає, як все працює. Вона одразу ж вирішила, що також пов’яже своє життя з цим мистецтвом і невдовзі таки здійснила власну мрію. Зараз вона проживає в Москві та активно знімається в серіалах.

Наталія Сумська та В’ячеслав Хостікоєв

Українські зірки, які отримали славу у спадок

В’ячеслав Хостікоєв є спадкоємцем двох легенд — Наталії Сумської та Анатолія Хостікоєва. Звичайно, йому дісталися і неймовірні зовнішні дані, і талант, і можливість промоушену.

Марія Яремчук та Назар Яремчук

Українські зірки, які отримали славу у спадок

Коли легенда української пісні Назар Яремчук помер, його донечка Марія була ще дуже маленькою. Але тільки вона з’явилася на сцені, як усі оточуючі одразу ж почали підкреслювати її походження та ділилися своїми високими очікуваннями від дівчини. Можливо саме це зіграло погану роль у її кар’єрі, адже Марія Назарівна згодом зізналася, що боїться сцени і через це завершує свою сценічну діяльність.