|
21.04.2024 09:54

“Я ставлю перед фактом, і все”: дружина Віктора Павліка розповіла, чому музикант вирішив з нею розлучитися

Коли стало відомо про стосунки між Віктором Павліком та його концертною директоркою, остання прийняла рішення про те, що буде набирати популярність через блог в соціальній мережі Instagram. Це був дуже сміливий крок, адже у пари було багато недругів.

Тим не менш, Катерина вельми швидко змогла набрати популярність та почала виходити на хороші доходи. Врешті-решт, ситуація обернулася таким чином, що Катерину впізнають частіше, ніж її чоловіка.

Катерина Репяхова розповіла, чому Віктор Павлік хотів з нею розлучитися

Катерина Репяхова розповіла, чому Віктор Павлік хотів з нею розлучитися

За ці 4 роки активного розвитку, як блогера, Катерина наважилася на серйозні зміни, зокрема на пластичні операції. Варто відмітити, що її неодноразово критикували в мережі за зовнішність, але зірка завжди захищала себе і доволі жорстко.

І також вона неодноразово говорила про те, що Віктор Франкович проти пластики. Однак, вона до нього у цьому питанні не дослухається. Нещодавно зірка дала ексклюзивне інтерв’ю, в якому вперше розповіла, що Віктор Франкович озвучив їй причину, через яку захоче з нею розлучитися. І це саме зміни у зовнішності.

“Колись він мені казав, якщо зробиш те чи те, то я розведуся… Ну не розводиться, ясна справа. Він думав, що це буде працювати, але не працює. Важко, звикає. Я його довго готую морально. Я не раджуся, я ставлю перед фактом і все”, – поділилася дружина зірки в “ЖВЛ”.

Підписники Катерина добре пам’ятають, як вона після ринопластики готувала свого чоловіка морально до того, щоб він побачив її в оновленому вигляді. Тим не менш, Віктор Франкович, не дивлячись на своє попередження, прийняв новий вигляд своєї коханої.

Сама ж Катерина говорить про те, що не прийняла попередження чоловіка всерйоз, і звичайно, він не наважився подати на розлучення. Втім, вона завжди його намагаються підготувати до нових змін, які будуть в ній відбуватися.