|
21.04.2024 15:14

Аліна Гросу повела бойфренда на детектор брехні та назвала причину: “Краще, щоб таких розчарувань не було”

Зокрема, Аліна не обійшла стороною навіть свого колишнього чоловіка Олександра Комкова, про якого давала ексклюзивне інтерв’ю. Тоді публіка вперше дізналася, що молода людина повів себе доволі негарно з артисткою, в результаті чого шлюб через півроку після весілля і зруйнувався.

Вже через декілька місяців стало відомо, що співачка перебуває в нових стосунках. Вона закрутила роман з актором Романом Полянським. І все йшло добре до 24 лютого. Пізніше до чоловіка виникало безліч запитань, адже він був росіянином, який продовжував працювати в Україні і при цьому мовчав.

Аліна Гросу повела бойфренда на детектор брехні

Аліна Гросу повела бойфренда на детектор брехні

Врешті-решт, Аліна Грушина до Сполучених Штатів Америки, і складалося враження що вона самотня, як раптом стало відомо про її весілля. У профіль та зі спини підписники впізнають Романа, і впевнені, що насправді пара не розставалася.

Гроші на цей рахунок лише зізнавалася у тому, що сильно пошкодувала, що ці стосунки стали публічними, адже звичайно, увага публіки принесла їм особисті проблеми. І хоча на даний момент співачка приховує, хто насправді став її благовірним, продовжує розповідати вельми цікаві історії з романтичної сфери свого життя.

Так, нещодавно сталася презентація її нової композиції, в якій вона співає про так би мовити повну протилежність чоловіка мрії. А у дописі до нової публікації в Instagram розповіла, що навіть водила свого бойфренда на детектор брехні.

Звичайно, не без причини, адже недовіра зазвичай не з’являється у стосунках просто так.

Також Гросу зізналася, що готова відкрити свою рубрику, в якій дівчата будуть ділитися своїми незвичайними та смішними історіями про невдалі стосунки. І безумовно, співачка подякувала своїм підписникам за те, що вони її підтримують, а також допомагають популяризувати її творчість.