|
23.04.2024 10:52

Дивовижна трійка “МастерШеф-7”: чим зараз займаються Вова Троцький, Вадим Бжезинський та Міша Грушецький

Міша Грушецький

Після завершення шоу, чоловік дав невелике інтерв’ю для харківської газети. Він розповів, що на шоу його привела дружина, яка тишком нишком заповнила заявку. Спочатку готувати під прицілом камер було складно, але з часом до цього звикаєш. Михайло зізнається, що найскладнішим на проєкті було готувати десерти. Проте, й з цим він впорався. Михайло дійшов до суперфіналу, але поступився перемогою Вадиму Бжезинському.

Грушецький розповів про життя після МастерШеф

Згодом, чоловік взяв участь в іншому проєкті СТБ “Звана вечеря”, де виборов омріяну перемогу. Також, чоловік активно вів соціальні мережі та ділився з підписниками рецептами своїх страв. Згідно з його Instagram та YouTube-каналу чоловік працював кухарем у Франції. Проте, після початку повномасштабного вторгнення, кількість публікацій значно зменшилася, тож сказати точно де він зараз неможливо.

Володимир Троцький

Троцький запам’ятався, як дуже харизматичний чоловік, він не боявся виражати своє невдоволення та показувати себе справжнього. У своєму Instagram, Вова розповів, що після проєкту повернувся до роботи офіціантом, а до “МастеШеф” відноситься, як до пригоди. Переглянувши його фотоблог, зрозуміло, що чоловік багато подорожував, відвідав Австрію, Німеччину та Швейцарію. Наразі він в Україні. Періодично Троцький поширює інформацію про збори для військових.

Троцький розповів про життя після МастерШеф

Вадим Бжезинський

Більш відомий, як Пава, переможець “МайстерШеф-7” після завершення шоу поринув у кулінарію. Спочатку він навчався за кордоном, а після повернувся на Батьківщину. Після початку повномасштабної війни чоловік зайнявся волонтерством. Вони з командою годували військових, заклад де працював Пава, виділив власні кошти для закупівлі амуніції. Чоловік вважає, що мусить робити все, що може для спільної перемоги. Наприкінці лютого 2024 року, був відкритий ресторан Novella, Вадим став бренд-шефом закладу.

Пава розповів про життя після МастерШеф