|
22.04.2024 09:57

Знайдіть відмінності: старша донька і молода дружина Віктора Павліка Катя Репяхова схожі як сестри (ФОТО)

Співак Віктор Павлік вже 4 рази був одружений, за цей час він став батьком трьох синів та одної доньки. Старшого спадкоємця звати Олександр, він народився від першого шлюбу Павліка. У другому шлюбі виконавець став батьком доньки, яку назвали Христиною. Третій шлюб Віктора був із танцівницею Ларисою Созаєвою, у 1999 році в пари народився син Павло, проте у 2020, 21-річний хлопець помер від раку кісток. Згодом Павлік вступив у четвертий шлюб зі своєю концертною директоркою Катериною Репяховою, що на 29 років молодша від нього. Влітку 2021 року обраниця артиста народила сина Михайла, який став його четвертою дитиною.

Віктор Павлік показав, як його дружина і старша донька схожі між собою

Схожість доньки з дружиною

Єдина донька Віктора Павліка Христина нещодавно відсвяткувала свій 37-й день народження. Жінка вже давно має власну сім’ю та народила Павліку онука ще у 2013 році. Раніше Віктор з’являвся в епізоді шоу “ЖВЛ”, де зірковий батько розкривав деталі особистого життя своїх дітей. За словами співака, Христина не пішла по його стопах та надала перевагу тихому, непублічному життю.

Віктор Павлік показав, як його дружина і старша донька схожі між собою

Дійсно, Христина зрідка з’являється із новими фото в мережі. В її особистому блозі Instagram не так багато світлин, а особистої інформації немає взагалі. Проте у 2022 році Віктор Павлік разом із Катериною Репяховою завітали на святкування дня народження Христини. Четверта дружина Павліка, блогерка Репяхова зазнімкувала батька з єдиною донькою та опублікувала спільне фото до свого Instagram.

“Сьогодні у єдиної доньки Віктора Франковича день народження. Кріс, ми тебе вітаємо!” – залишила опис Катерина.

Після цього шанувальники помітили схожість Христини та Катерини. Жінки мають схожий тип обличчя, їх відрізняє хіба колір волосся.

Віктор Павлік показав, як його дружина і старша донька схожі між собою