|
22.04.2024 12:12

“Мамочка приїхала до свого хлопчика” – Мішина показала, як бавиться з сином, але це не 12-річний Платон

Нещодавно відома українська акторка та блогерка Ксенія Мішина замилувала шанувальників знімками з новим членом родини. Як її 12-річний син Платон відреагував на поповнення?

Українська акторка та ексучасниця романтичного реаліті-шоу “Холостячка”, Ксенія Мішина, також активно веде особистий фотоблог у Instagram. Наразі за профілем знаменитості слідкує понад мільйон користувачів. До блогу Мішина майже щодня публікує усі актуальні новини, що стосуються її особистого життя та професійної діяльності. А сторінка зірки наповнена найяскравішими моментами життя.

Нещодавно єдиний син Ксенії Платон святкував свій 12-й день народження. З цієї нагоди зіркова матуся опублікувала відеозапис, у якому продемонструвала підписникам неочікуваний подарунок, який отримав її син. Сюрпризом для Платона став новий член родини – цуценя породи мальтипу. На відео ані Мішина, ані її син не стримують емоцій щастя. В описі до публікації Ксенія зазначила, що стала мамою вдруге. Песик отримав кличку Одін, як ім’я скандинавського Бога мудрості та перемоги.

Тепер Insta-stories Мішиної не обходяться без Одіна. Днями акторка показала, як проводить час з “другим сином”. Після робочого від’їзду, Ксенія повернулась додому та одразу вийшла на зв’язок із підписниками. У відео вона показалась із песиком на руках, ось такий діалог відбувся між Ксенією та Платоном, який жартома приревнував маму:

“Ксенія: Ой, ну нарешті мамочка приїхала до свого хлопчика. Так сумувала
Платон: А я?
Ксенія: Ну і за тобою, мій хлопчик, звичайно”

А згодом блогерка показала, що приїхала у клініку на обстеження та взяла із собою улюбленця.

“Поки я повністю вирішила перевірити себе в клініці, мій хвостик вирішив за всім особисто спостерігати”, – залишила опис Мішина.

А далі поділилась милими кадрами, як бавиться з Одіном, поки чекає своєї черги на обстеження.

Ксенія Мішина показала, як проводить час з новоспеченим членом родини