|
22.04.2024 13:35

Вже 40 років: як виглядає дорослий син Віктора Павліка, який на 11 років старший за його четверту дружину

Співак Віктор Павлік до своїх 58-ми рокам вже встиг одружитися чотири рази, причому кожна наступна дружина була молодшою за попередню. Кожна жінка народила артисту по одній дитині. Старший з’явилася у першому ранньому шлюбі, єдина дочка народилася у другому, син Павло, який помер у 2020 році, народився у шлюбі з танцівницею Лорою Созаєвою. Молодшого Мишка народила Павліку його четверта дружина – блогерка Катерина Репяхова. Незабаром хлопчику виповниться три роки, а сьогодні, 22 квітня, відзначає ювілей перший син артиста – Олександр.

На честь дня Народження первістка Віктор Павлік опублікував у Instagram пост, де привітав його із важливою подією. Під знімком на якому батько та син позують разом, співак зазначив, що 40 років – це вже “серйозна дата” та побажав Олександру здоров’я та “панівного благословення”.

Віктор Павлік показав старшого сина, якому виповнилося 40 років

“Щоб у тебе було все гаразд у житті! Люблю!” – написав Павлік.

До привітань приєдналася і молода дружина артиста – Катерина Репяхова, яка обмежилася одним словом – “Вітаємо”.

Зазначимо, що 40-річний Олександр народився у першому ранньому шлюбі артиста. І хоча цей шлюб тривав зовсім недовго, це завадило з часом побудувати із сином теплі та дружні стосунки. До того ж хлопчик єдиний, хто пішов стопами батька і теж став музикантом. Первенець Павлика брав участь у шоу “X-фактор” та різних музичних міжнародних фестивалях.

Віктор Павлік і всі його діти

Другою дружиною знаменитого співака була уродженка Казахстану на ім’я Світлана. 1987 року вона народила співаку доньку Христину. Найдовше Віктор Павлик прожив із танцівницею Лорою Созаєвою. У цьому шлюбі народився син Павло, який помер від онкології у 2020 році. Хлопцеві було лише 21 рік.

Зараз Павлик щасливий у шлюбі зі своєю четвертою дружиною блогеркою Катериною Репяховою, яка молодша за нього на 28 років.

Катерина Репяхова показала романтику з Віктором Павліком