|
23.04.2024 14:19

Єфросиніна розкрила реальну картину стосунків з Горбуновим, який перестав для неї існувати: “Дуже тупа річ”

У 2023 році стало відомо, що колишні колеги, які багато років працювали у програмі “Підйом”, телеведучі Маша Єфросиніна та Юрій Горбунов остаточно розірвали усі дружні стосунки. Мало того, Єфросиніна відкрито каже, що з 2021 року Горбунов “перестав для неї існувати”. І як не намагалися журналісти з’ясувати суть конфлікту між колись друзями та колегами, жоден із фігурантів не готовий відкрито про це говорити.

Так, напередодні Єфросиніна дала інтерв’ю на Ютуб-каналі “Української правди”, де знову було піднято їхню тему з Горбуновим конфліктом.

Єфросиніна розкрила реальну картину стосунків з Горбуновим

У розмові з журналістом Марія промовилася, що сварка була як в особистій, так і в професійній площині, проте вона не збирається виносити її на загальне обговорення.

“Єдине, що я можу сказати, що дуже тупа справа видавати і демонструвати дружбу на показ, коду насправді її не існує”, – сказала Марія.

На запитання журналіста, хто став ініціатором рішення перервати усіляке спілкування, Єфросіна пояснила, що то була вона.

Єфросиніна розкрила реальну картину стосунків з Горбуновим

“Зважаючи на те, що він зробив і знав, що я про це дізнаюся і знав до чого це приведе, можна сказати, що перестала спілкуватися демонстративно, звичайно ж, я, а він, як я думаю, і видихнув, тому що до цього він і вів”, – зізналася Марія.

Нагадаємо, що вперше про конфлікт між колишніми колегами заговорили 2023 року. Сам Горбунов, коментуючи ситуацію, зізнавався, що хотів би, щоб Маша сама розповіла суть конфлікту і сподівається почути це “з перших вуст”. Як стало ясно, Єфросиніна вирішила залишити все при собі.

Єфросиніна розкрила реальну картину стосунків з Горбуновим

На відміну від колишньої колеги, що веде досі каже, що для нього Маша не зникла, вона, як і раніше, залишається професіоналом, яка дуже багато робить для перемоги.

“Для мене вона жива, а я для неї – ні”, – підсумував Горбунов.