|
24.04.2024 12:44

“Краще б я його не зустрічала” – Злата Огнєвіч розповіла про розрив з учасником “Холостячки” після проєкту

Днями відома українська співачка та блогерка Злата Огнєвіч дала інтерв’ю для YouTube-проєкту Слави Дьоміна. В рамках розмови знаменитість розкрила нові деталі про своє особисте життя, зізналась з якими труднощами стикається у взаєминах із чоловіками та відверто поділилась, як пережила розлучення із Андрієм Задворним.

За словами Огнєвіч, у коханні їй не надто щастить. Це Злата підкріплює фактом про те, що усі колишні обранці не цінували її щирих почуттів. Чудовим прикладом цього стали взаємини співачки із Андрієм Задворним. Вони познайомились завдяки романтичному реаліті-шоу “Холостячка”, у якому Задворний здобув перемогу. Однак побудувати міцні романтичні стосунки парі не вдалось. Річ у тім, що Андрій пішов від Злати мало не одразу після шоу.

Злата Огнєвіч розповіла, як пережила розрив із Андрієм Задворним

Чоловік відверто заявив, що не кохає зірку. Шанувальників спантеличила новина про їхній розрив, адже під час знімань проєкту Андрій та Злата демонстрували глядачам теплі та щирі взаємодії. Натомість Огнєвіч досі вважає, що Андрій просто заплутався у своїх бажаннях і почуттях. В інтерв’ю співачка дала зрозуміти, що на її думку Задворний не брав участь у шоу заради піару та популярності.

Також Злата детальніше розповіла про свої почуття після болісного розриву. Вона давно прийняла ситуацію та відпустила минуле. Як заявляє Огнєвіч, вона стала частиною проєкту лиш задля того аби знайти чоловіка, з яким зможе створити щасливе майбутнє. Їй, дійсно, пощастило закохатись, проте врешті Андрій розбив їй серце.

“Я шкодувала, що зустріла чоловіка там (на проєкті “Холостячка”). Я щодня думала: “Краще б я його не зустрічала”. А після певного періоду і психотерапії, переживши біль, я вже видихнула”, – додала Злата Огнєвіч.

Злата Огнєвіч розповіла, як пережила розрив із Андрієм Задворним