|
24.04.2024 15:00

Їх можна зустріти в супермаркеті: Ектор Хіменес-Браво, Катя Осадча, Оля Полякова та інші зірки “з народу”

Далеко не всі знаменитості продовжують вести звичайний образ життя після того, як отримують свою порцію популярності, і все ж таки деякі з них обирають бути з народом.

Катя Осадча

Полякова, Нікітюк та інші зірки, які засвітилися в супермаркетах

Катя Осадча народилася у вельми інтелігентний заможній родині, але гине коли не відмовляла собі у задоволенні відчувати себе частиною народу. Телеведуча впевнено рухається вперед, має шалені доходи, високий рівень життя і все так само проявляє свої людські якості, які притаманні кожній жінці.

Катю можна зустріти в супермаркеті, у різних закладах, посеред міста, і в цьому немає нічого для телеведучої виключного.

Леся Нікітюк

Полякова, Нікітюк та інші зірки, які засвітилися в супермаркетах

Леся Нікітюк може сміливо з’явитися не тільки в будь-якому магазині, але і навіть на базарі. Наприклад, не так давно вона виходила туди разом зі своєю матір’ю, міряла різноманітні наряди, створювала контент та добряче посміялася зі своїми підписниками з місцевого контингенту, адже якщо хочеться побачити справжній колорит міста, то необхідно йти саме на ринок.

Оля Полякова

Полякова, Нікітюк та інші зірки, які засвітилися в супермаркетах

Оля Полякова може собі дозволити сміливо виходити не тільки у супермаркет, але й на власну ферму. Зірка з великим задоволенням займається козами, варить разом з персоналом у її домі сир, любить пригощати усіх гостей продуктами власного виробництва.

Ектор Хіменес-Браво

Полякова, Нікітюк та інші зірки, які засвітилися в супермаркетах

Хоча батько колумбійського кухаря був вельми заможним та успішним чоловіком, свою родину він залишив без копійки в кишені. Мабуть це також вплинуло на становлення особистості кулінара, який з великим трепетом ставиться і до базарів, і до можливості придбати домашню продукцію. При цьому, Ектор може абсолютно спокійно завітати до будь-якого супермаркету та ознайомитися з асортиментом.

Варто відзначити, що так само серед українських зірок є знаменитості, які взагалі майже не бувають у подібних місцях, і усі ці справи виконують їхні робітники.